De grote Sinterklaasfilm Trammelant in Spanje winactie!

Nog even en dan komt de Sint weer uit Spanje. Althans, dat is altijd natuurlijk afwachten of alles wel goed gaat! Het wordt ook dit jaar weer spannend! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd in Nederland te komen en het Sinterklaasfeest te redden. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een vrolijk avontuur voor jong en oud, boordevol humor!

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

Niemand minder dan Robert ten Brink vertolkt de rol van (adviseur van) Sinterklaas, hij treedt hiermee in de voetsporen van de in 2020 overleden Bram van der Vlugt. Martien Meiland maakt zijn filmdebuut als kasteelheer Jean Claude en de voetjes gaan van de vloer met YouTube-ster Party Piet Pablo en zijn nieuwste hit Dansen Voor De Sint. Chris Tates (Hugo Hogepief), Noraly Beyer (Burgemeester) zijn ook te zien in de film en Pamela Teves en Filip Bolluyt vertolken opnieuw de rollen van Mammie en Stan.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober aanstaande te zien in de Nederlandse bioscopen.

lijn groen oudersenzo
De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Wat verloten we?

We gaan drie Sinterklaaspakketten verloten, met daarin: een Intertoysbon t.w.v. 25 euro én het Sinterklaas 4 in 1 spel!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Sinterklaasfilm’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 27 oktober 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Elma, vertel eens
Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom winactie
Aydin
Genomineerd speelgoed

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *