Vanaf nu draait de gloednieuwe animatiefilm De Drekkies in de bioscoop!

De Drekkies

Op 15 december is de gloednieuwe animatiefilm De Drekkies in de bioscoop verschenen. Deze film is gebaseerd op de populaire boekenreeks The Ogglies of Smelliville. De mannelijke hoofdrol wordt vertolkt door Matheu Hinzen en de vrouwelijke hoofdrol door Stefania.

De Drekkies

De Drekkies zoeken een nieuwe plek om te wonen. Ze komen terecht in Stinkstad, een prachtig en rustig plaatsje. Helaas heeft Stinkstad last van een vreselijk stinkende vuilnisbelt. Daar moet iets aan gedaan worden! Max, zoon van de burgemeester, is een geboren knutseltalent. Hij hoopt dat hij het stankprobleem kan oplossen met een machine die hij bouwt met Professor Schuimkop en diens nichtje Lotte. Als Max de Drekkies op de vuilnisbelt tegenkomt, begrijpt hij al snel wat deze wezentjes voor Stinkstad kunnen betekenen: ze eten vuilnis! En voor de Drekkies is de vuilnisbelt van Stinkstad het thuis dat ze al die tijd al zochten. Eind goed, al goed, zou je zeggen. Maar de vrouw van de burgemeester en de gewetenloze aannemer Hamer hebben andere plannen. Zij willen de vuilnisbelt vervangen door een luxe wellnesscentrum! Zal het de Drekkies met hulp van hun vriendjes Max en Lotta lukken hun nieuwe thuis van de ondergang te redden.

Lees snel verder want je kunt bij ons kans maken op twee bioscooptickets of een exemplaar van het boek “De Smoezels vieren een verjaardag”.

lijn groen oudersenzo
De Drekkies

Wat verloten we?

We gaan twee bioscooptickets verloten én vijf exemplaren van het boek “De Smoezels vieren een verjaardag”.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Drekkies’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden! Laat ons in je mail weten waar je voorkeur naar uit gaat, de bioscooptickets of het boek!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 januari 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Ukkepukkie
Identity Games
nijntje gaat logeren
Daar ben je dan

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

De Drekkies
lijn-groen-oudersenzo

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *