Vanaf nu draait de gloednieuwe animatiefilm De Drekkies in de bioscoop!

De Drekkies

Op 15 december is de gloednieuwe animatiefilm De Drekkies in de bioscoop verschenen. Deze film is gebaseerd op de populaire boekenreeks The Ogglies of Smelliville. De mannelijke hoofdrol wordt vertolkt door Matheu Hinzen en de vrouwelijke hoofdrol door Stefania.

De Drekkies

De Drekkies zoeken een nieuwe plek om te wonen. Ze komen terecht in Stinkstad, een prachtig en rustig plaatsje. Helaas heeft Stinkstad last van een vreselijk stinkende vuilnisbelt. Daar moet iets aan gedaan worden! Max, zoon van de burgemeester, is een geboren knutseltalent. Hij hoopt dat hij het stankprobleem kan oplossen met een machine die hij bouwt met Professor Schuimkop en diens nichtje Lotte. Als Max de Drekkies op de vuilnisbelt tegenkomt, begrijpt hij al snel wat deze wezentjes voor Stinkstad kunnen betekenen: ze eten vuilnis! En voor de Drekkies is de vuilnisbelt van Stinkstad het thuis dat ze al die tijd al zochten. Eind goed, al goed, zou je zeggen. Maar de vrouw van de burgemeester en de gewetenloze aannemer Hamer hebben andere plannen. Zij willen de vuilnisbelt vervangen door een luxe wellnesscentrum! Zal het de Drekkies met hulp van hun vriendjes Max en Lotta lukken hun nieuwe thuis van de ondergang te redden.

Lees snel verder want je kunt bij ons kans maken op twee bioscooptickets of een exemplaar van het boek “De Smoezels vieren een verjaardag”.

lijn groen oudersenzo
De Drekkies

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

De Drekkies
lijn-groen-oudersenzo

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.