Car-Bags reistassen passen perfect in de kofferbak!

Car-bags reistassen passen perfect in de kofferbak

Ik persoonlijk had nog nooit gehoord van reistassen die op maat worden gemaakt voor een bepaald type auto, totdat ik hoorde over Car-Bags. Dit bedrijf maakt uiterst kwalitatieve reistassen van hoogwaardig materiaal, speciaal op maat gemaakt voor de kofferbak van (in mijn geval) een Renault Captur. Ideaal, omdat de lompe koffers die ik normaal gebruik altijd te groot zijn voor mijn auto, waardoor er kostbare ruimte verloren gaat als ik op vakantie ga. Dus ik dacht, laat ik het gewoon proberen!

De eerste indruk

De tassenset wordt geleverd in een kartonnen doos met het logo van Car-Bags erop. Elke tas is zorgvuldig in plastic verpakt. Ik haal de tassen uit het plastic jasje en bekijk de kwaliteit van het materiaal grondig.

Het eerste wat me opvalt is de structuur van de stof. Je ziet en voelt duidelijk dat het erg stevig is, en voor langdurig en intensief gebruik is gefabriceerd.
Ook de naden en de ritsen zijn met zorg afgewerkt. Op het midden van elke tas staat het logo van Car-Bags afgebeeld. Op het eerste gezicht zijn het mooie stevige tassen van hoogwaardige kwaliteit.

lijn groen oudersenzo
Car-bags reistassen passen perfect in de kofferbak

De set

De set die ik heb besteld is op maat gemaakt voor mijn auto, een Renault Captur. Hij bestaat uit drie reistassen met verstelbare hengsels en drie trolley tassen met wieltjes en een inklapbaar handvat, ook deze trolley heeft hengsels.
Aan de onderkant van de tassen zijn punten van hardplastic gemonteerd, zo staat je tas altijd los van de vloer en is de kans op beschadiging minimaal.

Veel ruimte

Als ik de reistas openrits dan valt me meteen op hoeveel ruimte de koffer bevat. De bodem is verstevigd met een plaat, dat is gestoffeerd met dezelfde stof waarmee de binnenkant van de tas is gestoffeerd. Op het stof staat de naam van het bedrijf gedrukt. Het is een fijne ruime tas die je zo over je schouder gooit.

De trolley

De trolley tas heeft aan de binnenkant riempjes met gespen zitten waarmee je jouw kleding stevig vast kan maken. Er zit een extra rits aan de binnenkant van de flap, handig om losse spulletjes mee te vervoeren. Ook deze tas is zeer ruim en heeft een stevige achterkant, zodat je spullen optimaal beschermd zijn tijdens het reizen. Deze tas heeft aan de bovenkant een extra handvat. Ook het uitschuifbare handvat is zeer stevig en handig in gebruik. Ideaal!

lijn groen oudersenzo
Car-bags reistassen passen perfect in de kofferbak

De auto

De tassen zijn ingepakt, de vakantie kan beginnen. Ik ben benieuwd of deze set daadwerkelijk op maat is gemaakt voor mijn Renault Captur.
We laden de tassen in en wat denk je? Past als gegoten! Ik kon de tassen zonder enige moeite naast elkaar inladen en ik maakte gebruik van de gehele kofferbakruimte. Ik durf nu te zeggen dat het een prima aankoop is geweest en de prijs/kwaliteit verhouding is ook iets dat me zeer tevredenstelt. Onze vakantie kan beginnen!

Extra opties

Je kan naast de tassenset ook kiezen voor extra opties op een set. Ik heb gekozen voor een waszak voor vuile kleding en mooie gekleurde labels om de inhoud van de tassen herkenbaar te maken zonder dat deze open hoeft. Deze extra opties zijn niet standaard bij de set inbegrepen, maar dienen apart besteld te worden.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze tassenset en kan ze iedereen aanbevelen. Het scheelt een hoop ruimte tijdens het inpakken. Ze zijn mooi stevig en ook handig in gebruik. De levertijd is zeer kort, handig voor als je een last minute hebt geboekt. Kortom, een absolute aanrader!

Liefs Mike

Extra informatie

Op vakantie met je kindje – Waar moet je rekening mee houden?
Tips voor een geslaagde picknick

Bronvermelding

Tekst & afbeelding: Mike

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met car-Bags.com.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *