Gratis winactie: Kortingscode t.w.v. 25 euro voor een bierpakket!

Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Zoek niet verder! Wij hebben precies wat je nodig hebt om jouw vader (of partner) te verrassen en hem te laten genieten van zijn speciale dag. We hebben een fantastische winactie voor je klaarstaan in samenwerking met “Dare to Drink Different”. Drie gelukkige winnaars krijgen elk een kortingscode ter waarde van 25 euro, te besteden aan een prachtig bierpakket.

Gratis winactie: Kortingscode t.w.v. 25 euro voor een bierpakket!

Waarom een bierpakket voor Vaderdag?

Welnu, de meeste vaders genieten van een goed, koud biertje na een lange dag. Een bierpakket is niet alleen een teken van waardering, maar vooral een kans om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van het ultieme genot dat een goed biertje kan bieden. Of je vader nu een liefhebber is van traditionele pilsners, ambachtelijke IPAs of exotische stouts, een bierpakket kan hem een wereld van smaken laten ontdekken.

Dare to Drink Different” is een bedrijf dat staat voor het ontdekken en waarderen van de diversiteit in bier. Ze geloven dat er voor iedereen een perfect biertje is en zijn er om je te helpen het jouwe (of dat van je vader) te vinden. Ze zijn zo vriendelijk geweest om deze drie kortingscodes beschikbaar te stellen voor onze winactie.

Dus, wil je jouw vader deze Vaderdag verrassen met een uniek cadeau? Doe dan mee en maak kans op een van deze kortingscodes. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans kunt maken, misschien wordt jouw vader wel de trotse eigenaar van een fantastisch bierpakket. Proost op Vaderdag!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *