Winactie: 3x #benikdit (Als een perfectionist moeder wordt)

Winactie #benikdit

Je bent perfectionistisch en dan wordt je moeder. Op dat moment staat niet alleen je wereld op z’n kop, het is zoiets als een tsunami, aardbeving én tornado in één. Want met een baby (peuter, kleuter, et cetera) is nooit iets perfect. Je zult moeten leren dat perfectie vanaf dat moment verscholen zit in de liefdevolle omarming van de imperfectie. Maar voor het zo ver is… ben je heel wat stressmomenten verder. Mariska Veenhof-Bulten weet hier alles van en schrijft hier openhartig over in haar boek #benikdit.

PS: Ook voor iets minder perfectionistische vaders en moeders kan het een behoorlijke cultuurshock geven. Je bent dus écht niet de enige die dit zo ervaart. Vanaf het allerprilste begin is het proces van “loslaten” begonnen, waarbij met stip op nummer één staat, het loslaten van het idee dat álles perfect moet zijn. Want dat is een on-mo-ge-lijke taak die je alleen maar frustraties gaat brengen.

Om alle ouders in spe tegemoet te komen en voor te bereiden, gaan we drie exemplaren van het boek #benikdit verloten! Lees snel verder hoe je kunt mee doen!

#benikdit

Iedere moeder (én vader) moet na de komst van een kind weer even op zoek naar een nieuwe balans. Hoe werkt dit nieuwe leven met een nieuwe rol erbij? Vragen als ‘ben ík dit?’ of ‘ben ik dít?’ komen bij iedere kersverse ouder wel eens op. Maar daar hebben we het maar zelden écht over. Dat is voor Mariska Veenhof-Bulten de motivatie geweest om haar verhaal op te gaan schrijven. Als ze ook maar één andere jonge vrouw kan vertellen dat ze niet alleen is in haar worsteling met dit nieuwe moederschap, dan is haar missie geslaagd. Met dit inspirerende boek roept ze anderen op, vaker het eerlijke verhaal over het moederschap te vertellen.

#benikdit | 9789463652773 | Mariska Veenhof-Bulten

lijn groen oudersenzo
Winactie #benikdit

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het boek #benikdit van Mariska Veenhof-Bulten van Elikser Uitgeverij. Een boek over “als een perfectionist moeder wordt”.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘benikdit’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 mei 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Smaakspoken
Eurovison Song Contest bordspel
Mamarazzi
Woezel en Pip pakket
Escape Room The Game – Challenge
Stars fell on Alabama (VOD)
Koos zoekt een huis

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie #benikdit
lijn groen peuteren
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *