Winactie: 3x #benikdit (Als een perfectionist moeder wordt)

Winactie #benikdit

Je bent perfectionistisch en dan wordt je moeder. Op dat moment staat niet alleen je wereld op z’n kop, het is zoiets als een tsunami, aardbeving én tornado in één. Want met een baby (peuter, kleuter, et cetera) is nooit iets perfect. Je zult moeten leren dat perfectie vanaf dat moment verscholen zit in de liefdevolle omarming van de imperfectie. Maar voor het zo ver is… ben je heel wat stressmomenten verder. Mariska Veenhof-Bulten weet hier alles van en schrijft hier openhartig over in haar boek #benikdit.

PS: Ook voor iets minder perfectionistische vaders en moeders kan het een behoorlijke cultuurshock geven. Je bent dus écht niet de enige die dit zo ervaart. Vanaf het allerprilste begin is het proces van “loslaten” begonnen, waarbij met stip op nummer één staat, het loslaten van het idee dat álles perfect moet zijn. Want dat is een on-mo-ge-lijke taak die je alleen maar frustraties gaat brengen.

Om alle ouders in spe tegemoet te komen en voor te bereiden, gaan we drie exemplaren van het boek #benikdit verloten! Lees snel verder hoe je kunt mee doen!

#benikdit

Iedere moeder (én vader) moet na de komst van een kind weer even op zoek naar een nieuwe balans. Hoe werkt dit nieuwe leven met een nieuwe rol erbij? Vragen als ‘ben ík dit?’ of ‘ben ik dít?’ komen bij iedere kersverse ouder wel eens op. Maar daar hebben we het maar zelden écht over. Dat is voor Mariska Veenhof-Bulten de motivatie geweest om haar verhaal op te gaan schrijven. Als ze ook maar één andere jonge vrouw kan vertellen dat ze niet alleen is in haar worsteling met dit nieuwe moederschap, dan is haar missie geslaagd. Met dit inspirerende boek roept ze anderen op, vaker het eerlijke verhaal over het moederschap te vertellen.

#benikdit | 9789463652773 | Mariska Veenhof-Bulten

lijn groen oudersenzo
Winactie #benikdit

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie #benikdit
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *