Barbie gaat op vakantie in haar droomcamper – Gratis winactie!

Met al die zonneschijn, feestelijke vlaggen voor de geslaagden, naderende zomervakantie, komen we vanzelf in vakantiestemming. Wie kijkt er nou niet uit naar de zomervakantie? Niet alleen wij, maar Barbie ook! Ook zij gaat op vakantie, in haar droomcamper. En jij kunt kans maken om haar te winnen. Lees snel verder, want we gaan niet alleen de droomcamper verloten, maar ook Barbie Malibu, Barbie Brooklyn, Barbie Daisy en Barbie Chelsea!

De droomcamper

De camper heeft allerlei opbouwmogelijkheden, 3 voertuigen, 5 leefruimten, 50 accessoires en verschillende leefruimten. Zo is er een leefruimte om heerlijk te luieren, een terras met een zwembad, een badkamer met een pop-up douche, slaapruimte op het dak en een keuken met alles wat ze nodig hebben om te koken.

Malibu en Brooklyn zijn helemaal voorbereid om op vakantie te gaan. Ze hebben meer dan 10 kampeeraccessoires bij zich, inclusief een slaapzak en handige wandelspullen. Zij staan in de startblokken om op vakantie te gaan!

Daisy houdt van avontuur. Ze heeft haar reddingsvest al aangetrokken om in haar kaja te gaan raften. Maar niet zonder haar puppyvriendje, want die kan gewoon mee in de boot.

Last but not least is daar Chelsea, de jongste spruit van de familie. Ook zij is volledig voorbereid om op vakantie te gaan. Haar verrekijker heeft ze al in haar handen om samen met haar schattige baby-uiltje, vogels te gaan spotten.

Laat de vakantie maar beginnen, want Barbie is volledig gepakt en gezakt voor heerlijke weken zomerse ontspanning.

Meer informatie: Droomcamper | Malibu | Brooklyn | Daisy | Chelsea

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een persoonlijke bijzondereboodschap!

Wat verloten we?

We gaan de droomcamper van Barbie verloten, maar ook de barbiepoppen: Malibu, Brooklyn, Daisy en Chelsea!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Vakantie’. Laat ons weten welke Barbiepop je het leukste vindt. Vergeet vooral niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Let op: Wegens de vakantieperiode loopt deze winactie door tot ná de zomervakantie. Je kunt tot 1 september 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

De F1 Maatschappij
Bijzondere boodschap
Jaarabonnement kindertijdschrift

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Barbie gaat op vakantie in haar droomcamper - Gratis winactie!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.