Maak kans op een BabyBjörn wipstoel in deze gratis winactie!

Eén van de items die niet mag ontbreken in je babyuitzet, is natuurlijk de wipstoel. Een handig en veilig zitje voor de baby, waar je hij in kan zitten (bijvoorbeeld) als je hem voert. Heb je er al eentje aangeschaft? Want anders kun je in deze gratis winactie kans maken op een prachtige wipstoel van BabyBjörn!

Wipstoel van BabyBjörn

Het ontwerp voor de print is met de hand gemaakt en daardoor een uniek design voor BabyBjörn. Met waterverf en gescheurd papier creëerde BabyBjörn designers deze nieuwe print voor draagzakken en wipstoelen; een ode aan de spectaculaire landschappen in het Noorden en aan de avontuurlijke reis die nieuwe ouders starten wanneer de baby er eindelijk is.

Omdat stoffen een belangrijk onderdeel zijn van de textielproducten, ontwikkelt BabyBjörn de meeste stoffen in eigen huis om te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van bruikbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Alle materialen die met de huid van je baby in aanraking komen, voldoen aan de eisen van OEKO-TEX Standard 100, klasse 1 voor babyproducten. Ze zijn dus vriendelijk voor de babyhuid en veilig in aanraking met de mond. Ze zijn uiteraard geschikt voor de wasmachine en eenvoudig te reinigen. 

Oudersenzo mag een prachtige wipstoel verloten! Wil je kans maken? Lees dan snel verder!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op de BabyBjörn draagzak voor pasgeborenen

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een BabyBjörn wipstoel in deze gratis winactie!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.