Winactie: Baby Boomer Bingo, een hilarisch partyspel!

Winactie: Baby Boomer Bingo

Sinds een aantal maanden horen we in de Tweede Kamer van alles over BBB. Is het niet Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging, dan zijn het wel vragen over Build Back Better. Wij gaan het vandaag ook over BBB hebben, sterker nog, we gaan er zelfs een super vette winactie mee doen! Onze BBB heeft echter totaal niets te maken met de twee eerder genoemde BBB’s. Bij ons staat BBB namelijk voor: Baby Boomer Bingo! Een hilarisch partyspel van het nieuwe label DGTL Detox! En met de herfst in het vooruitzicht, zijn gezelschapsspellen meer dan welkom! Vooral als ze zo leuk en lachwekkend zijn, als Baby Boomer Bingo…!

Maar wat is Baby Boomer Bingo?

De generatiekloof tussen boomers en millennials kan vaak grappige situaties opleveren. Je zult het vanzelf merken wanneer je de boomer statements combineert met de millennial antwoorden! Bonus: tegelijkertijd speel je ook nog eens bingo!

Iedere speler krijgt 1 bingokaart en 4 millennialkaarten welke hij moet combineren met de boomerkaart die per spelronde wordt voorgelezen. De winnende combinatie bepaalt waar je een fiche kan leggen op je bingo kaart. De eerste speler die bingo heeft is de winnaar!

Of je nu een millennial bent die de boomers moeiteloos van repliek dient, of een boomer die stiekem ook eens (belachelijke) millennial reacties wil geven, met Baby Boomer Bingo maak je er gegarandeerd een hilarische avond van.

Het spel wordt gespeeld met 3 tot 6 spelers, vanaf 16 jaar. In de doos vind je: 100 boomerkaarten, 400 millennialkaarten, 6 bingokaarten, 100 chips en natuurlijk de spelregels.

Meer informatie over Baby Boomer Bingo

lijn groen oudersenzo
Winactie: Baby Boomer Bingo

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: DGTL Detox

Winactie: Baby Boomer Bingo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *