Winactie: Baby Boomer Bingo, een hilarisch partyspel!

Winactie: Baby Boomer Bingo

Sinds een aantal maanden horen we in de Tweede Kamer van alles over BBB. Is het niet Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging, dan zijn het wel vragen over Build Back Better. Wij gaan het vandaag ook over BBB hebben, sterker nog, we gaan er zelfs een super vette winactie mee doen! Onze BBB heeft echter totaal niets te maken met de twee eerder genoemde BBB’s. Bij ons staat BBB namelijk voor: Baby Boomer Bingo! Een hilarisch partyspel van het nieuwe label DGTL Detox! En met de herfst in het vooruitzicht, zijn gezelschapsspellen meer dan welkom! Vooral als ze zo leuk en lachwekkend zijn, als Baby Boomer Bingo…!

Maar wat is Baby Boomer Bingo?

De generatiekloof tussen boomers en millennials kan vaak grappige situaties opleveren. Je zult het vanzelf merken wanneer je de boomer statements combineert met de millennial antwoorden! Bonus: tegelijkertijd speel je ook nog eens bingo!

Iedere speler krijgt 1 bingokaart en 4 millennialkaarten welke hij moet combineren met de boomerkaart die per spelronde wordt voorgelezen. De winnende combinatie bepaalt waar je een fiche kan leggen op je bingo kaart. De eerste speler die bingo heeft is de winnaar!

Of je nu een millennial bent die de boomers moeiteloos van repliek dient, of een boomer die stiekem ook eens (belachelijke) millennial reacties wil geven, met Baby Boomer Bingo maak je er gegarandeerd een hilarische avond van.

Het spel wordt gespeeld met 3 tot 6 spelers, vanaf 16 jaar. In de doos vind je: 100 boomerkaarten, 400 millennialkaarten, 6 bingokaarten, 100 chips en natuurlijk de spelregels.

Meer informatie over Baby Boomer Bingo

lijn groen oudersenzo
Winactie: Baby Boomer Bingo

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het hilarische partyspel Baby Boomer Bingo van het nieuwe label DGTL Detox.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘BBB’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 september 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Kinderboek Aydin
Genomineerd speelgoed
Sophie de Giraf
Boosterpacks Pokémon
Vouchers Baby Diaries

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: DGTL Detox

Winactie: Baby Boomer Bingo
lijn groen peuteren

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *