Gratis winactie: Baby Annabelle en haar schattige pony

Gratis winactie: Baby Annabelle en haar schattige pony

Baby Annabell heeft alle ogen op zich gericht, want ze is in een koninklijk jasje gestoken. Haar steun en toeverlaat is de schattige Little Sweet Pony, die naast verschillende geluidseffecten een indrukwekkende entree maakt met eenzelfde roze tiara. Zapf Creation heeft beide producten uitgebracht in de Benelux en ook is er een additionele outfit beschikbaar, zodat kinderen kunnen variëren met de outfits van Baby Annabell Little Sweet Princess. In deze winactie kun jij kans maken op Baby Annabelle en haar schattige pony! Lees dus snel verder!

Baby Annabell Little Sweet Princess

Baby Annabell Little Sweet Princess is een schattige pop van 36 cm en komt met een sierlijke prinsessenjurk, gouden schoenen, een tiara met edelstenen en een haarborstel. Naast deze complete set aan kledingstukken wordt Baby Annabell Little Sweet Princess gekenmerkt door een lichaam met zachte vulling en outfits die – ook voor de kleinste handjes – eenvoudig te verwisselen zijn. Ook is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van haar haar, zodat kinderen creatief aan de slag kunnen gaan met de bijgeleverde borstel om prachtige kapsels te creëren. Daarnaast reageert ze op de liefde die kinderen haar geven, want als ze een kusje krijgt, dan maakt ze een kusgeluid en begint te blozen.  

Het leven van een prinses kan behoorlijk hectisch zijn en daarom is goede nachtrust ontzettend belangrijk – en met een middagdutje is natuurlijk ook niets mis. Baby Annabell Sweet Princess maakt lieve slaapgeluiden als zij een kusje krijgt voor het slapengaan.

Prinses op het witte paard   

Baby Annabell en haar witte pony zijn onafscheidelijk. Deze Little Sweet Pony heeft ook een afmeting van 36 cm en bevat een zadel met poppenhouder en een hoofdstel. Om qua stijl te matchen met de prinses draagt de pony een kroontje waar zijn oren sierlijk achter vandaan komen. Deze oren zien er niet alleen schattig en elegant uit, maar kunnen ook geluidseffecten inschakelen. Door in het rechteroor te knijpen begint de pony te hinniken en het linkeroor brengt geluiden van trappelende hoefjes ten gehore als hier in wordt geknepen.   

Baby Annabelle Little Sweet Pony | Zapf Creation | 4001167705933
Baby Annabelle | Zapf Creation | 4001167702475 

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Baby Annabelle en haar schattige pony

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Fotografie: Zapf Creation

Gratis winactie: Baby Annabelle en haar schattige pony

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

19 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *