Site pictogram Oudersenzo

Maak kans op een exemplaar van Een regenboog in jou

Maak kans op een exemplaar van Een regenboog in jou

Het verlies van een kind, nog in de schoot of vlak na de geboorte, heeft een enorme impact op jonge ouders. Van het een op het andere moment belandt je leven in een rollercoaster aan emoties. Je moet plotseling dingen regelen waar je nog nooit over hebt nagedacht en de gelegenheid om te rouwen, wordt vaak vooruit geschoven om plaats te maken voor het regelen van noodzakelijk (doorgaans praktische) zaken. In deze winactie besteden we aandacht aan het prachtige boek “Een regenboog in jou“. Een eerlijk boek over een nieuwe zwangerschap na het verlies van een kind. Helaas weet ik daar alles van…

In 2002 heb ik afscheid moeten nemen van mijn eerste zoontje. Een half jaar later was ik zwanger van mijn tweede kind. Je kunt je voorstellen dat die zwangerschap géén roze wolk was, want continue was er een zweem van angst of het niet weer mis zou gaan. Natuurlijk probeer je je daarvoor af te sluiten (want stress is nooit goed voor moeder en kind), maar het is gewoon niet te voorkomen dat die angst je zo nu en dan aanvliegt. Gelukkig had mijn gynaecoloog daar alle begrip voor, dus in plaats van vier wekelijkse controle, mocht ik iedere twee weken langs komen. Ook kreeg ik om de keer een echo, zodat ik ook zelf kon zien dat alles nog steeds goed ging daar binnen. Uiteindelijk ben ik bevallen (keizersnede) van een gezonde zoon, die onlangs zijn 18e verjaardag heeft gevierd.

Een regenboog in jou

Als ouders een kind verloren hebben, stellen ze zich vroeg of laat de vraag: Hoe gaan we verder met onze kinderwens? Willen we nog een kind? Wanneer zijn we klaar voor een nieuwe zwangerschap? Een zwangerschap na verlies is een heftige rollercoaster vol emoties, twijfel, verdriet, hoop en liefde. Christine Vandenhole, mama van Berre*, vroedvrouw en oprichtster van het Berrefonds weet dat als geen ander. Uit eigen ervaring, maar ook op basis van duizenden gesprekken met ouders bij het Berrefonds.

Daarom schreef ze Een regenboog in jou, een eerlijk boek vol inzichten en mooie getuigenissen. Dit boek neemt je bij de hand vanaf je eerste twijfels over een nieuwe zwangerschap, doorheen de verschillende trimesters, tot in de kraamperiode. Je krijgt praktische tips en checklists voor elke fase. Want iedere zwangerschap kent moeilijke momenten en twijfels, maar een zwangerschap na een eerder verlies van een kind is voor veel ouders een periode van 40 weken bang afwachten en verwachtingsvol uitkijken. Een regenboog in jou probeert in die intense periode een baken van hoop en liefde te zijn en erkenning te geven aan de regenboog aan kleuren en emoties die je als ouder doorstaat.

Is bovenstaande herkenbaar voor je? Ben je opnieuw zwanger naar het verlies van een kindje, of hoop je opnieuw zwanger te worden? Lees dan snel verder, want met deze winactie kun je kans maken op dit mooie boek. Een kleine strohalm in deze heftige tijden…

Een regenboog in jou | Christine Vandenhole | Lannoo | 9789401483438

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het boek Een regenboog in jou.

Hoe doe je mee?

Met deze winactie willen we ons vooral richten op jonge ouders waarvoor dit onderwerp herkenbaar is en die daarom het boek goed kunnen gebruiken. Als kleine hart onder de riem. Wil je kans maken op deze bijzondere prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘regenboog’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 april 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

Onze andere winacties

De tulpenjongen
nijntje kiekeboe
Kitspuit, Fix All kit
Voedingssupplementen Gayavit
Diamond painting
Rebel Cactus Smartwatch
Halfjaarabonnement Boekskes
Wil je mij voorlezen?
Ukkepukkie

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

Mobiele versie afsluiten