Site pictogram Oudersenzo

Deze schoenen wil je aan als je zwanger bent

Deze schoenen wil je aan als je zwanger bent

Als je zwanger bent komt er steeds meer druk op je voeten, doordat je vocht vast gaat houden. Je voeten zwellen op en gaan pijn doen tijdens het lopen. Het liefst zou je dan helemaal geen schoenen meer aantrekken. Maar dat gaat helaas niet altijd. Zijn er schoenen waar jij je met je pijnlijke zwangerschapsvoeten comfortabel op kunt blijven bewegen? Het antwoord is een volmondig ja! Dit zijn fijne schoenen tijdens de zwangerschap

Trendy loafers

Loafers zijn platte schoenen die door hun zachte materiaal heerlijk zitten en waar je urenlang comfortabel op kunt lopen. Loafers hebben geen veters. Het kost je dus weinig moeite om ze aan te doen. Ze hebben een goede pasvorm waardoor ze perfect naar de stand van je voeten gaan staan. En ook niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens heel mooi en fancy uit. Want je wilt er ondanks je zwangerschap natuurlijk wel gewoon goed uit blijven zien. 

Mooie mocassins

Mocassins zijn een feestje bij pijnlijke voeten. Ze zijn plat en gemaakt van zacht leer of suède. Uber comfortabel dus. Er zijn mocassins met veters en zonder veters. Veters kunnen prettig zijn, omdat je je schoenen ondanks dat je voeten opgezet zijn toch strak genoeg aan kunt trekken voor voldoende steun. 

Als je geen zin hebt om met je dikke buik voorover te moeten buigen om je veters te strikken, zijn veterloze mocassins een goede optie. Die trek je namelijk makkelijk aan en uit. Mocassins zijn er in alle soorten en maten. Er zit dus altijd wel een leuk paar voor je bij. 

Fijne blok- of sleehakken

Zwanger zijn en het dragen van hakken gaan niet altijd goed samen. Maar als je echt graag hakken draagt, kunnen blok- of sleehakken uitkomst bieden. Ze zien er net zo fashionable uit als ‘normale’ hakken, maar zijn een stuk comfortabeler. Doordat bij sleehakken de hak over de hele zool doorloopt, ligt het gewicht namelijk niet alleen maar op de voorkant van je voeten, maar wordt het gewicht over de hele voet verdeeld. 

Stoere sneakers

Niets zo fijn als een paar gemakkelijke sneakers tijdens je zwangerschap. Sneakers zijn gemaakt van zacht en aangenaam materiaal en passen zich optimaal aan de pasvorm van je voeten aan. Sommige sneakers hebben hoge (rubberen) zolen, die voor een optimale demping en vering zorgen tijdens het lopen. Er zijn heel veel mooie en leuke dames sneakers om uit te kiezen, bijvoorbeeld felgekleurde exemplaren, trendy witte, hoge of lage sneakers en sneakers met en zonder veters. 

Comfortabel en trendy tijdens je zwangerschap

Zoals je ziet zijn er genoeg comfortabele en toch trendy oplossingen om ook tijdens je zwangerschap leuke schoenen te kunnen blijven dragen. Wij wensen je een fijne en goed geschoeide zwangerschap! 

Meer informatie

Tips: Hier let je op bij het kopen van zwangerschapskleding!
Welke schoen draag jij onder je jurk?
Bevallingskleding. Wat draag je tijdens de bevalling? Dit zijn de mogelijkheden!
Zwangerschapsbeha of voedingsbeha. Waarom is dit handig?
Zwangerschapskleding: Comfortabel en hip

Bronvermelding

Foto’s: Winkelstraat.nl

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Winkelstraat.nl

Mobiele versie afsluiten