Site pictogram Oudersenzo

Glijbaan Deluxe Groen van Little Tikes

Glijbaan Deluxe Groen van Little Tikes

Onlangs hebben we uitgebreid aandacht besteed aan het leukste zomerse buitenspeelgoed. Daarin hebben we de glijbaan uiteraard genoemd, want glijden is leuk en dat bleek helemaal toen wij de glijbaan hier op het grasveld voor ons huis in elkaar gingen zetten. Binnen no time waren we omringd door buurtkinderen.

Wat zit er in de doos?

De doos waarin de glijbaan is enorm groot. Dat kan ook niet anders want de glijbaan is maar liefst 180 cm en het glijgedeelte bestaat uit één stuk. Je kunt je dus voorstellen hoe groot de doos is. Verder vind je in de doos, twee zijpanelen, een voet, vier traptreden, een handleiding en een zakje met schroeven.

Lekker makkelijk

Met zo weinig onderdelen laat de glijbaan zich eenvoudig in elkaar zetten, althans zo lijkt het op het eerste oog. De onderdelen wijzen vanzelf en de handleiding heb je eigenlijk niet echt nodig. De glijbaan heeft donkergroene zijpanelen, een lichtgroene glijbaan en gele traptreden. Eenmaal in elkaar zit de glijbaan er vrolijk en uitnodigend uit. Dat bleek ook wel, want zodra we klaar waren met het in elkaar zetten, stonden er tien kinderen om ons heen die wilden glijden. En probeer zo’n verzameling enthousiastelingen maar eens weer te stoppen… Maar die glijbaan zetten natuurlijk niet zichzelf in elkaar…

Want dat “lekker makkelijk” bleek toch een tikkeltje relatief.Het was nog een flink geknutsel om de treden goed in elkaar te zetten. Het leek in eerste instantie toch allemaal iets simpeler dan het in werkelijkheid was, maar wat bloed, zweet en tranen (en hier en daar een lelijk woord) zat de glijbaan dan toch echt in elkaar. Klaar voor gebruik!

Behoorlijk poosje

De een na de ander gleed met plezier naar beneden en natuurlijk was één keer glijden lang niet genoeg. Eén keer glijden was slechts een uitnodiging voor een tweede, derde, vierde, et cetera… aan toe te voegen. Je kunt je voorstellen dat ons bezoekje aan het grasveld – ondanks dat de glijbaan relatief snel gemonteerd was – toch een behoorlijk tijd heeft geduurd. Laat ik het zo stellen, de buurtkinderen hebben de glijbaan goedgekeurd.

Opklapbaar

Wat zo handig aan deze glijbaan is, is het feit dat hij opklapbaar is. Je kunt hem dus inklappen zodra je hem niet meer gebruikt, waardoor je niet je halve tuin kwijt bent. Hij is hierdoor vrij klein op te bergen, bijvoorbeeld in de schuur. De glijbaan is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De afmetingen zijn: 213 x 122 134 cm. De kwaliteit van de glijbaan is zoals je van Little Tikes mag verwachten. Stevig en duurzaam.

Specificaties Glijbaan Deluxe Groen

TitelGlijbaan Deluxe Groen
MerkLittle Tikes
EAN0050743381218
Bestel directBol.com

Meer informatie

Een zwembad in je tuin!
Het leukste zomerspeelgoed voor buiten
Zandbak schildpad van Little Tikes
Kindvriendelijke tuin inrichten: tips en voorbeelden

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

Mobiele versie afsluiten