Site pictogram Oudersenzo

Mijn dagboek, voor al je geheimen achter slot en grendel

Mijn dagboek

Kleine meisjes worden groot en willen hun geheimen graag delen met zichzelf, in een dagboek. Omdat het soms helpt ergens over te schrijven, gevoelens daarmee onder woorden te brengen, zodat je ze misschien zelf ook een beetje gaat begrijpen. Of misschien verdriet van zich af schrijven op een manier dat anderen er niet bij kunnen. Het is immers hartstikke persoonlijk wat daar allemaal in wordt geschreven. Kwetsbaar zelfs… Hoe fijn is dan deze “Mijn dagboek“, een dagboek die je op slot kunt draaien.

Mijn dagboek met slot!

Dit schattige roze dagboek heeft een prachtig gouden slotje! Zodat geheimen ook geheim blijven en het boekje voor nieuwsgierige ogen dicht blijft. Mijn dagboek is voorzien van de bekende illustraties van Jill met hier en daar een gouden touch, wat het dagboekje een lieve, zachte, sierlijke uitstraling geeft.

Hartje

Het gouden slotje heeft de vorm van een hartje en twee kleine gouden sleuteltjes. De roze kaft verbergt 96 pagina’s die wachten om gevuld te worden met kleine geheimen, stil verdriet en liefdesperiekelen.

Specificaties Mijn dagboek

TitelMijn dagboek
UitgeverijKarakter Uitgevers
AuteurJill Schirnhofer
IllustratorJill Schirnhofer
Aantal pagina’s96
ISBN9789045213163
Bestel directBol.com

Meer informatie

Babydagboek online! Alles over de iconische app Baby Diaries

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Mobiele versie afsluiten