Winactie: Fien en Teun pakket

Winactie Fien en Teun pakket

Als je nog in de kleine kids zit, heb je vast al eens kennis gemaakt met Fien en Teun, de bekende kinderserie. Vandaag bracht de postbode dit super leuke Fien en Teun pakket, met daarin twee speelpoppen, het voorleesboek “Voorleesverhalen op de boerderij” en twee vrijkaarten voor Avonturenboerderij Molenwaard. Hoe leuk is dat! Aangezien ik hier alleen nog een puber in huis heb, wil ik dit pakket graag onze de bezoekers van Oudersenzo.nl verloten. Maar eerst even naar de reden waarom wij dit pakket toegestuurd kregen.

Fien en Teun in de bioscoop

Het is een beetje feest voor dit tweetal want 15 maart starten de opnames van de bioscoopfilm “Fien en Teun en het grote dierenfeest”. Je lees het goed, Fien en Teun gaan een uitstapje maken naar het grote bioscoopscherm! Goed nieuws dus voor de kleine fans!
Bij producent Van Hoorne Entertainment is speciaal voor dit project een complete filmset gebouwd. In samenwerking met filmdistributeur Dutch FilmWorks wordt de film in de zomer van 2021 uitgebracht in de bioscoop.

Het verhaal van het grote dierenfeest

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien en Teun er gelijk een feestje van. Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Maar, als Stip de pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! De vaste boerderijdieren Rosa, Sebastiaan, Pim en Mik & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als de lievelingsknuffel van Teun, Meneer Beer, ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is alles nu nog wel op tijd klaar voor het grote feest?

lijn groen oudersenzo
Winactie Fien en Teun pakket

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Fien en Teun pakket
lijn groen peuteren
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *