Winactie: 7x DVD De Expeditie van familie Vos

We gaan weer de lente en de zomer tegemoet! Dat betekent dat ons leven weer veel meer buiten geleefd zal gaan worden. Tenminste, als de weersomstandigheden ons goed gezind zijn. Vooralsnog is de pre-lente alvast goed begonnen en hebben we al een paar mooie dagen achter de rug. Hopelijk zet het mooie weer door en kunnen we straks genieten van een zonovergoten lente. Het is echter een utopie te denken dat het iedere dag mooi weer zal zijn. Er zullen ongetwijfeld ook natte dagen tussen zitten. En dat is maar goed ook want de natuur heeft zo’n natte plens af en toe hard nodig. Niks mis dus met een flinke bui regen. En tijdens die regenbuien, zoek je gewoon de gezelligheid binnen met elkaar. Misschien wel met de leuke familiefilm: De expeditie van familie Vos.

De expeditie van familie Vos

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste puzzeltocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa’s zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

DVD De expeditie van familie Vos

lijn groen oudersenzo
Genoeg slaap noodzakelijk voor je Baby

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie - De Expeditie van familie Vos
lijn groen peuteren
BabyBaby

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *