Verlies van baby of peuter

Verlies van baby of peuter

Verlies baby of peuter… Op dit verlies kun je je nooit goed voorbereiden.

Na de geboorte leek het allemaal zo goed te gaan. Je kindje at, groeide en ontwikkelde goed. Alles ging eigenlijk goed… En toch is je kindje nu dood.
Waarom? Misschien was je kindje ziek, misschien heeft je kindje een ongeluk gehad. Helaas zal op de vraag ‘Waarom?’ nooit een bevredigend antwoord komen. Geen enkel antwoord rechtvaardigt de dood van je kindje.
De oorzaak is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk – veel belangrijker is het feit dat je kindje niet meer leeft.

Welke uitvaartverzekering als je een baby krijgt?

Verlies baby of peuter – Nooit voorbereid

Misschien kwam de dood van je kindje onverwacht, door bijvoorbeeld een ongeval, en misschien heb je het zien aankomen, zoals bij ziekte. Hoe dan ook, op de dood van je kind ben je nooit voorbereid, hij komt altijd te snel. Het verdriet is onmenselijk groot als je je kindje levenloos in je armen houdt. De laatste keer dat dit nog kan, is aangebroken. Koester de kostbare momenten die je nu nog samen met je kindje hebt, want je kunt het nooit meer overdoen.
Op dit moment word je ongetwijfeld overstelpt door verdriet, angst, woede en frustratie. Er komt zoveel op je af, en er doemen vast allerlei vragen, twijfels en onzekerheden op…
Wij hebben geen pasklaar antwoord voor je, maar we reiken je graag een strohalm aan.

lijn donker geel oudersenzo
Verlies van baby of peuter
lijn donker geel oudersenzo

Toch hoor jij er altijd bij

Muziek is emotie… Muziek is onlosmakelijk verbonden aan gevoel en er is geen mooiere manier dan je gevoelens uit te drukken met noten, in plaats van woorden. Maar een combinatie van de juiste noten en woorden, kan pas écht wonderen verrichten…
Vadersenmoeders heeft KSK Productions, Wieteke van Dort, Tom Pearce, Hans Meijer en muziekstudio The Box bereid gevonden – geheel belangeloos, maar vol enthousiasme en overtuiging – speciaal voor onze engeltjes een liedje uit te brengen.
Een uniek concept wat is uitgewerkt tot een prachtig resultaat. Toch hoor jij er altijd bij is een liedje speciaal geschreven voor baby’s die voor, tijdens of vlak na de bevalling alweer afscheid van ons moeten nemen…
Omdat wij op geen enkele wijze willen verdienen aan dit grote verdriet, is dit liedje gratis (legaal) bij ons te downloaden.

Lees verder – Toch hoor jij er altijd bij

Liefs Marion

Meer informatie

Welke uitvaartverzekering als je een baby krijgt?
Omgaan met verdriet
Rouwverwerking – Hoe ga je met je verdriet om?
Wanneer je kind een klasgenootje of vriend verliest
Omgaan met een miskraam…
Brand een kaarsje
Het laatste moment…
Afbreking van de zwangerschap
De mooiste afscheidsgedichten
Overlijden van één kind van een tweeling (of meerling)

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto’s: 123rf.com, vlindervaria.nl en/of dreamstime.com

lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *