Sterrenbeeld Schorpioen – Het karakter van je kind als Schorpioen

sterrenbeeld - schorpioen
lijn donker geel oudersenzo
Astrologische naamScorpio
Periode24 oktober – 23 november
ElementWater
TrefwoordHartstochtelijke levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelGenitaliën, blaas, urineweg
PlaneetMars, Pluto

Schorpioentjes hebben vanaf de geboorte een sterk lichaam. Zijn lichaam typeert hiermee zijn sterke eigen wil. Want Schorpioenen hebben een enorme sterke wil waar je nog heel wat mee te stellen kunt krijgen. Je Schorpioenenkindje wil winnen en voor een vechtpartij zal hij niet snel weglopen. Liever springt hij er middenin om te laten zien wie de winnaar is! In tegenstelling tot de Weegschaal, sluit een Schorpioen niet graag een compromis.

Een Schorpioentje heeft een strakke hand van opvoeden nodig, met veel discipline. Hij moet leren met zwakkeren om te gaan, zijn verlies te accepteren, volwassenen met respect te behandelen en vooral te vergeven als een ander iets doet wat hij niet leuk vindt. Het Schorpioenenkind heeft een goed verstand en een innemende persoonlijkheid. Wanneer je consequent bent in je daden, zal uiteindelijk je Schorpioenenkindje je gaan bewonderen om de kracht die je tentoonstelt. Hij houdt van mensen die sterker zijn als hijzelf.
Een Schorpioen heeft graag geheimpjes, gun hem die ook. Geef hem bijvoorbeeld een grote kist die hij op slot kan doen. Hij zal het prachtig vinden.

Schorpioenen zijn slim en ambitieus en kunnen heel erg bot zijn, zelfs tegen het onbeschofte af, tegen mensen die ze niet mogen. Ze zijn veeleisend en weinig vergevingsgezind. Schorpioenen willen wel graag alles weten, maar ze roddelen niet. Hij wil gewoon alles wat verborgen is, weten en stelt daarom essentiële vragen.

Andere sterrenbeelden

sterrenbeeld - ram Sterrenbeeld - stier sterrenbeeld - tweeling sterrenbeeld - kreeft
sterrenbeeld - leeuw sterrenbeeld - maagd sterrenbeeld - weegschaal sterrenbeeld - schorpioen
sterrenbeeld - boogschutter sterrenbeeld - steenbok sterrenbeeld - waterman sterrenbeeld - vissen
Liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kindje: Wat zegt dit over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman | ISBN 90 6134 168 X
Astrologie | ISBN 90 6590 127 2
Mind Body & Spirit
Stockfoto: 123rf.com

lijn oudersenzo met hartje

Een reactie

  • bojoura triemstra

    Mijn beide kinderen zijn schorpioenen en ik zelf ben ook schorpioen! alles wat er staat klopt en zie ik terug bij mij in kinderen en zelf hanteer ik best een strenge maar ook motiverende opvoeding. eerlijkheid vindt ik heel belangrijk en dat weten ze ook, juist denk ik omdat ik zelf mijn sterrenbeeld heel goed ken(ben echt een typische schorpioen en bn er trots op) dat ik weet wat voor minpunten ik moet aanpakken voor hun toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *