Oprah’s favoriete gerechten

Oprah's favoriete gerechten

Na een jarenlange strijd tegen haar overgewicht heeft Oprah eindelijk de manier gevonden waardoor zij een goede relatie met eten heeft weten op te bouwen.
Oprah deelt haar recepten, die gebaseerd zijn op het succesvolle Smart Points-systeem van Weight Watchers. Bij ieder recept staat het aantal punten dat het recept ‘kost’ binnen het systeem. Op deze wijze kun je zelf een gebalanceerde en overwogen keuze maken in je eetpatroon.

Persoonlijke verhalen en anekdotes

Oprah’s favoriete gerechten is gelardeerd met persoonlijke verhalen en anekdotes, waarbij Oprah eerlijk vertelt over alle strijd die zij in haar leven heeft gevoerd met en tegen eten. Ze deelt de hoogte- en dieptepunten in woord en beeld.

Afwisselende recepten

Met afwisselende recepten voor ontbijt, lunch en diner is Oprah’s favoriete gerechten een boek dat voor iedere bewuste eter onmisbaar is. De heerlijke soepen, perfecte salades en slanke hoofdgerechten zorgen voor een uitgebalanceerd, maar smaakvol eetpatroon.

lijn donker geel oudersenzo
Oprah's favoriete gerechten
lijn donker geel oudersenzo

Onze mening

Als ik aan Oprah denk, denk ik gelijk aan ‘lijnen’. Haar geworstel tegen het overgewicht. Nu ik zelf weer de stoute schoenen heb aangedaan, is het niet zo gek dat mijn interesse uitgaat naar gezonde maar vooral ook lekkere recepten. Want ook al ben ik aan het lijnen, ik wil natuurlijk wel lekker eten! Misschien met wat andere producten dan ik voorheen deed, maar dat hoeft dan niet per definitie minder lekker te zijn. Integendeel.

Ook ontbijt en lunch

Voeding bestaat niet alleen uit de avondmaaltijd, dus ik ben oprecht blij dat in dit kookboek ook gezonde recepten staan voor het ontbijt en lunch. Uiteindelijk zijn dat net zo goed belangrijke maaltijden. Extra fijn vind ik de mooie foto’s bij alle gerechten. Het gaat het boek een mooie uitstraling, maar het is ook fijn vooraf te zien hoe het resultaat er ongeveer gaat uitzien. Sommige foto’s laten je vooraf al watertanden.

Veel keuze

In het boek vind je maar liefst 115 recepten. Natuurlijk zal je – afhankelijk van je smaak en voorkeur –
het ene recept lekkerder vinden dan het andere, maar met zoveel keuze zitten er ongetwijfeld heel veel recepten tussen die jou blij kunnen maken.

Niet alleen recepten

Tussen de recepten vind je heel veel foto’s en anekdotes van Oprah die jou kunnen motiveren de strijd met het overgewicht aan te gaan. Bij haar is zeker ook niet alles ‘vanzelf’ gegaan. Daar heeft ze hard voor moeten knokken. Maar het is haar wel gelukt. Nu wij nog…

Weight Watchers

Volg je het programma van de Weight Watchers? dan is dit kookboek een absolute musthave voor jou, omdat bij ieder gerecht de ‘smartpoints’ vermeld staan. Maar natuurlijk ook als je geen programma volgt bij de Weight Watchers maar gewoon gezond wilt eten, is dit boek een absolute aanrader.

lijn donker geel oudersenzo
Oprah's favoriete gerechten
lijn donker geel oudersenzo

Specificaties

TitelOprah’s favoriete gerechten
UitgeverijKarakter Uitgevers
AuteurOprah Winfrey
Aantal pagina’s240
Prijs22,99 euro
ISBN9789045215426
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
Diverse blogs over het onderwerp ‘lijnen’
Volg een jaar lang het blog van Marion, die de strijd tegen het overgewicht is aangegaan
Meer blogs over gezonde voeding

lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *