nijntjes krijtboek

nijntjes krijtboek

In de loop van de jaren heb ik al heel wat kinderboeken in mijn handen gehad. Honderden. Maar nog niet eerder ben ik een dergelijk concept tegen gekomen als ‘nijntjes krijtboek’. Wat leuk is deze combinatie!

Nijntjes krijtboek bestaat uit een boekje én een setje krijtjes. Het is de bedoeling dat kinderen met deze krijtjes de tekeningen zelf gaan inkleuren en kleine opdrachtjes uitvoeren. Het leuke hieraan is dat ze het steeds opnieuw kunnen doen, want door het speciale laminaat van de pagina’s veeg je het krijt er weer eenvoudig vanaf en kunnen ze weer opnieuw beginnen!

Vier spreads

In totaal zijn er vier spreads in dit boek en op iedere spread is er weer iets anders te doen. Bij de ene spread moet je de plaatjes inkleuren en bij de andere oefen je weer met vormen of letters. Leerzaam, leuk, verfrissend en absoluut uitdagend!

Verschillende uitdagingen

Iedere spread heeft een eigen uitdaging. De verschillende uitdagingen zijn: kleuren, vormen, tekenen en letters. En dat allemaal natuurlijk in een vertrouwde en schattige nijntjessfeer.

Leuk!

Voor alle kleine kinderen die van tekenen houden is dit natuurlijk een super leuk boek! Met de vier krijtjes in de kleuren: rood, geel, blauw en groen, kunnen ze in dit boek naar hartenlust tekenen en kleuren. En wanneer mogen ze nou in een boek tekenen? Dat maakt het natuurlijk nog leuker!

nijntjes krijtboek

Specificaties nijntjes krijtboek

Titelnijntjes krijtboek
UitgeverijUitgeverij Mercis Publishing
AuteurDick Bruna
IllustratorDick Bruna
Aantal pagina’s10
Prijs10,95 euro
ISBN9789056476861
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

nijntjes krijtboek
lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *