Nijntje eerste woordjes

Nijntje eerste woordjes

Nijntje eerste woorden bestaat uit vier verschillende kartonboekjes, met ieder een eigen kleur en thema, verpakt in een handige opbergdoos. Zo is er een blauw boekje over ‘eten’, een oranje boekje over ‘spelen’, een geel boekje over ‘dieren’ en een groen boekje over ‘reizen’. In de boekjes vind je afbeeldingen met het bijbehorende woord. Zoals bijvoorbeeld een ijsje, een potlood of een vliegtuig. Stuk voor stuk woordjes die prima aansluiten bij de belevingswereld van je dreumes of peuter.

nijntje steunt Sikkelcelfonds

Vrolijke illustraties

De illustraties zijn vrolijk en allemaal in de specifieke ‘nijntjesfeer’. Je dreumes leert op deze manier samen met nijntje en haar vriendjes zijn woordenschat vergroten. Elk boekje met zijn eigen thema. Wijs de plaatjes maar aan en misschien weet je kindje hoe het heet? Leuk om samen met je kindje te oefenen en op deze manier spelenderwijs zijn woordenschat te vergroten.

Stevig uitgevoerd

De vrolijke boekjes zijn stevig uitgevoerd zodat ze vaak gebruikt kunnen worden. Herhaling is immers belangrijk. Ze zijn ook lekker handzaam om mee te nemen in je handtas. Altijd leuk om bij de hand te hebben als je ergens moet wachten.

Nijntje eerste woordjes

Specificaties Nijntje eerste woordjes

TitelNijntje eerste woordjes
UitgeverijUitgeverij Mercis Publishing
AuteurDick Bruna
IllustratorDick Bruna
Aantal pagina’s4 boekjes/8 pagina’s per boekje
Prijs14,95 euro
ISBN9789056476885
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
nijntje steunt Sikkelcelfonds

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Nijntje eerste woordjes
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *