Met korting naar de negenmaandenbeurs 2019!

Negenmaandenbeurs 2019Als je zwanger bent of misschien is het nog niet helemaal gelukt maar zijn jullie wel flink aan het oefenen, dan mag een bezoek aan de Negenmaandenbeurs natuurlijk niet op je ‘Maminwording-bucketlist’ ontbreken. Want op deze beurs gebeurt het, daar vind je echt alles op gebied van je zwangerschap en de verzorging van je baby.

Wat is het?

Op de Negenmaandenbeurs 2019 zijn zo’n beetje alle partijen die maar iets doen met zwangerschap en baby’s, verzameld op één plek. Of je nou op zoek bent naar een kinderwagen, een draagdoek of dat ene speciale super schattige lakentje, je gaat het daar vinden! Hoe makkelijk alles op loopafstand bij elkaar te hebben. Hoeveel inspiratie ga je zo’n dag opdoen! Of misschien ga je zelfs wel dingen aanschaffen! Het kan, maar het hoeft natuurlijk niet. Gewoon rondkijken en allerlei gratis hebbedingen verzamelen, kan natuurlijk ook!

Negenmaandenbeurs: van primeur DNA-test tot Pop-up Babyrestaurant

Met korting naar de negenmaandenbeurs 201

Wanneer?

Het jaarlijkse evenement vindt in 2019 plaats van 20 t/m 24 februari 2019. Reserveer de datum alvast in je agenda, want voor je het weet, is het alweer zover!

Tickets met korting bestellen!

De tickets zijn normaal 19,50 euro. Oudersenzo mag de tickets met een flinke korting aanbieden. Via deze link betaal je slechts 15,95 euro voor je ticket voor de Negenmaandenbeurs 2019.

Met korting naar de negenmaandenbeurs 201

De Negenmaandenbeurs app

Ben je van plan te gaan? Houd dan dit nieuwtje in de gaten. Want 1 februari wordt de vernieuwde Negenmaandenbeurs app gelanceerd! In de app vind je praktische informatie om je bezoek voor te bereiden, maar nóg leuker: je maakt in aanloop naar de beurs elke dag kans op leuke babyproducten! Daarvoor speel je ‘Kras & Win!, een spel waarbij je elke dag kaartjes kunt krassen met heel veel winkans! Gekraste cadeautjes zijn op vertoon van de app op te halen tijdens je beursbezoek.
Die app is natuurlijk een absolute musthave!

Met korting naar de negenmaandenbeurs 201

Over de Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 – 22.00 uur. Bezoekers van de Negenmaandenbeurs hebben op dezelfde dag gratis toegang tot de Huishoudbeurs en het Azië Pasar Malam Festival.

Houdt de site goed in de gaten!

De komende tijd zullen we deze pagina bijhouden met nieuwtjes op gebied van de Negenmaandenbeurs! Zodra er meer bekend is, vullen wij deze pagina aan! Als je dus op de hoogte wilt blijven van de Negenmaandenbeurs 2019, surf dan regelmatig even naar deze pagina!

Met korting naar de negenmaandenbeurs 201

Liefs Marion

Extra informatie

Negenmaandenbeurs: van primeur DNA-test tot Pop-up Babyrestaurant
Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs 2018

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeeldingen: Negenmaandenbeurs

lijn oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *