Mail&Win Verwenpakket van Beauty Kitchen

Met de ijzige kou buiten en temperaturen rondom het vriespunt, heeft je huid het zwaar te verdragen. Een beetje extra zorg tijdens de winterse dagen is zeker geen overbodige luxe. Wist je bijvoorbeeld dat je stofwisseling verandert op het moment dat de winter begint? Dit gebeurt door een gebrek aan vetten in de huid door de drogere lucht en omdat de talgklieren minder effectief zijn bij lage temperaturen. Hierdoor verdwijnt het vette beschermlaagje van je huid, soms minimaal en soms zelf helemaal.

Extra verwennen

Om jouw huid eens extra te verwennen, verloten we deze maand een prachtig verzorgingspakket van Beauty Kitchen! Beauty Kitchen produceert effectieve, duurzame en natuurlijke beautyproducten. De totale waarde van de set bedraagt ruim 77 euro! Van dit pakket ga je huid weer stralen en jij dus ook! Lees snel wat er in het pakket zit en wat jij er voor moet doen om kans te maken!

lijn donker geel oudersenzo
Beauty kitchen winactie
lijn donker geel oudersenzo

Wat zit er in het pakket van Beauty Kitchen?

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Prime Time Cream Cleanser

Deze cleanser reinigt terwijl het de dorstige huid van vocht voorziet, helpt natuurlijke olien in balans te houden voor een mooie, verzorgde huid

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Night Halo Potent Sleep Mask

Dit masker voedt en ontgift de huid; voor een transformatie terwijl je slaapt, diepe hydratatie van de huid zodat je wakker wordt met een glow.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Hydra Boost Day Cream

Deze dagcrème hydrateert de droge huid en reguleert de productie van natuurlijke huidolien zodat een vette huid weer in balans komt, herstelt de elasticiteit van de huid; verstopt de porien niet.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Hydra Intense Facial Oil

Dit product bevat een hoog gehalte aan krachtige olien, waarvan is bewezen dat ze de huid helpen verstevigen en verzachten.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Facial Konjac Sponge

Deze spons kan op zichzelf of in combinatie met een cleanser worden gebruikt om het gezicht te reinigen, diepe reiniging van de poriën voor een schone, stralende en zijdezachte huid.

Wat verloten we?

We gaan één verwenpakket verloten, met al deze heerlijke producten erin!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘BeautyKitchen‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 januari 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

DVD pakket (met 2 dvd’s)
Just Dance 2020 voor de spelcomputer
Het meisje en de tractor
DVD/blu-ray Ugly Dolls
Mees Kees – Hoppa!
Je kind weer lekker in zijn vel
De leukste KidsHits van 2019
Lust ik wel!|
Verstoppertje spelen met Woezel en Pip of Bumba
LOL Surprise Verzamel album
Boekenpakket van Tosca Menten
Jaarabonnement van WithLove
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *