Mail&Win Verwenpakket van Beauty Kitchen

Met de ijzige kou buiten en temperaturen rondom het vriespunt, heeft je huid het zwaar te verdragen. Een beetje extra zorg tijdens de winterse dagen is zeker geen overbodige luxe. Wist je bijvoorbeeld dat je stofwisseling verandert op het moment dat de winter begint? Dit gebeurt door een gebrek aan vetten in de huid door de drogere lucht en omdat de talgklieren minder effectief zijn bij lage temperaturen. Hierdoor verdwijnt het vette beschermlaagje van je huid, soms minimaal en soms zelf helemaal.

Extra verwennen

Om jouw huid eens extra te verwennen, verloten we deze maand een prachtig verzorgingspakket van Beauty Kitchen! Beauty Kitchen produceert effectieve, duurzame en natuurlijke beautyproducten. De totale waarde van de set bedraagt ruim 77 euro! Van dit pakket ga je huid weer stralen en jij dus ook! Lees snel wat er in het pakket zit en wat jij er voor moet doen om kans te maken!

lijn donker geel oudersenzo
Beauty kitchen winactie
lijn donker geel oudersenzo

Wat zit er in het pakket van Beauty Kitchen?

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Prime Time Cream Cleanser

Deze cleanser reinigt terwijl het de dorstige huid van vocht voorziet, helpt natuurlijke olien in balans te houden voor een mooie, verzorgde huid

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Night Halo Potent Sleep Mask

Dit masker voedt en ontgift de huid; voor een transformatie terwijl je slaapt, diepe hydratatie van de huid zodat je wakker wordt met een glow.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Hydra Boost Day Cream

Deze dagcrème hydrateert de droge huid en reguleert de productie van natuurlijke huidolien zodat een vette huid weer in balans komt, herstelt de elasticiteit van de huid; verstopt de porien niet.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Hydra Intense Facial Oil

Dit product bevat een hoog gehalte aan krachtige olien, waarvan is bewezen dat ze de huid helpen verstevigen en verzachten.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Facial Konjac Sponge

Deze spons kan op zichzelf of in combinatie met een cleanser worden gebruikt om het gezicht te reinigen, diepe reiniging van de poriën voor een schone, stralende en zijdezachte huid.

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar is getrokken en heeft de prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *