Mail&Win – Verstoppertje spelen

Bumba en Woezel & Pip verstoppertje spelen

Niemand kan kinderen beter enthousiasmeren om te bewegen dan hun eigen kleuterhelden Bumba en Woezel & Pip! En naast dat bewegen een heel leuke bezigheid is voor de kleintjes, draagt het ook bij aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van het kind. Ze maken kennis met de ruimte en geluiden en hun motoriek wordt gestimuleerd. Met de vrolijke spellen Bumba en Woezel & Pip verstoppertje spelen van Identity Gamesworden kinderen spelenderwijs gemotiveerd om te bewegen. Draag met deze bijzondere preschool spellen bij aan een sterkere band met je kind en veel speelplezier!

Urenlang speelplezier

Beleef urenlang speelplezier met verstoppertje spelen! En met wie is dat nou leuker dan met je eigen kleuterhelden? Verstop Bumba of Woezel & Pip ergens in de kamer, druk op het knopje en om de 10 seconden roepen ze je om je te zoeken: Ik ben hier! Waar is het bekende speelfiguur gebleven? Luister goed naar de geluiden, maar kijk ook goed naar de plaatjes op de kaarten. Het spel kan worden gespeeld met kinderen vanaf 6 maanden tot en met 4 jaar. Voor elke leeftijd is er een aangepaste speeltechniek. Verstoppertje spelen verveelt nooit!

Bumba Verstoppertje spelen | 8714649006249 | 15,95 euro | Identity Games | 1 – 5 jaar

lijn donker geel oudersenzo
Bumba en Woezel & Pip verstoppertje spelen
lijn donker geel oudersenzo

Woezel en Pip spelen verstoppertje

Woezel en Pip gaan verstoppertje spelen. Kijk goed naar de plaatjes waar je Woezel moet zoeken. Misschien kun je Woezel wel horen als hij geluidjes maakt? Speel nu samen met je kind dit leerzame spel verstoppertje spelen. Volg de speltechniek die gerelateerd is aan de leeftijd van het kind. Vanaf 6 maanden kun je al Kiekeboe spelen! Woezel, waar ben je?

Woezel en Pip spelen Vertoppertje | 8718807370784 | 15,95 euro | Identity Games | 1 – 5 jaar

lijn donker geel oudersenzo
Bumba en Woezel & Pip verstoppertje spelen
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *