Mail&win: Ugly Dolls

ugly dolls

Heb jij het ook zo koud? Ik wel en als ik naar buiten kijk, lonkt het voor mij niet om naar buiten te gaan. Maar die boodschappen moeten worden gedaan, dus doe ik straks een warme winterjas aan en dwing ik mezelf om (ongetwijfeld klappertandend) naar het winkelcentrum te gaan. Veel liever blijf ik lekker warm en knus binnen. Eigenlijk vind ik dit soort dagen best heel gezellig.

Gezellige dingen

Een kop warme chocolademelk en met elkaar leuke dingen doen! Zo hebben we aankomende zaterdag bijvoorbeeld spelletjesavond (dit keer gaan we sjoelen). Toen Rocco nog klein was, kroop ik vaak op dit soort dagen met hem en een leuke familiefilm op de bank. Hij op mijn schoot of in ieder geval dicht tegen mij aan. De DVD van de Ugly Dolls had hij ongetwijfeld leuk gevonden. Inmiddels is het een puber van bijna van 1.86 en spreekt hij liever met zijn vrienden af dan met zijn moeder.

ugly dolls

Ugly Dolls

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy (Tinne Oltmans), haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Ugly Dolls | 9789461876669 | 16,99

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben de prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *