Mail&win – Maak kans op een boekenpakket van Tosca Menten

Mail en win actie met Tosca Menten

Deze maand is Tosca Menten 20 jaar auteur en dat moet natuurlijk gevierd worden. Heb je al eens een boek van haar gelezen? Zij is vooral bekend geworden met haar boeken over Dummie de Mummie. Maar naast de boeken over de Mummie schreef ze nog veel meer leuke kinderboeken. En een paar van deze titels gaan we verloten in een boekenpakket!

Wie is Tosca Menten?

Tosca Menten is een rasechte verhalenverteller en staat bekend als de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland. Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans verslinden haar boeken, en haar serie over Dummie de mummie is verfilmd en wereldwijd vertaald. Ook het bizarre verhaal De wraak van Knor gaat naar het witte doek.

lijn donker geel oudersenzo
Mail en win actie met Tosca Menten
lijn donker geel oudersenzo

De gouden Kokosnoot

Stel je voor… je komt uit een familie vol vrolijke klunzen die een familieprijs heeft voor het best blunderende familielid. En je moeder is de netste vrouw van de wereld en heeft een hekel aan al dat gestuntel! Pom heeft die pech. Ze moet altijd puzzels maken en de Gouden Kokosnoot mag ze nooit winnen. Maar daar laat haar neef Titus het niet bij zitten. In het jaar van de 50e Gouden Kokosnoot wordt het tijd dat Pom weer een echte Kokos wordt, al moet hij daarvoor de burgemeester inschakelen!

De gouden Kokosnoot | 9789000370511 | Tosca Menten | 15 euro

Luuk Nootje – Expeditie Half Miljoen

Hoera! De familie Nootje heeft een half miljoen euro geërfd van een onbekende oom! Helaas vertelt de notaris dat ze het geld alleen krijgen als ze lid worden van een vreemd genootschap. En dat is nog niet zo gemakkelijk; ze moeten zich gaan houden aan de verschrikkelijke regels van dat genootschap én slagen voor een absurde Test. Het is alles of niets, dus vol goede moed gaan Luuk Nootje en zijn vader Huub aan de slag. Maar daar zijn een paar mensen helemaal niet blij mee…

Luuk Nootje | 9789000369485 | Tosca Menten | 15 euro

Siem en Struis en De Waanzinnige Schuimbom

Kakels mirakels! Siems vader en moeder maken kans op de Gouden Neus als beste parfumfabriekdirecteuren van het land!
Karel Meur van parfumfabriek Geur & Kleur kan dat niet uitstaan. Hij verzint een sluw plan om voorgoed af te rekenen met zijn concurrent. Hij stuurt de Wrongels met een list naar Australië en duikt zelf op als de vergeten kwarttante Carola, die in de tussentijd best op Siem wil passen. Gewapend met een bom trekt hij bij Siem in en gaat op zoek naar hun geheime laboratorium.

Siem en Struis en de Waanzinnige schuimbom | 9789000366927 | Tosca Menten | 15 euro

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar is getrokken en heeft de prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *