Mail&win – Maak kans op SuperSint

bezoekersactie SuperSint

Hij komt bijna! Nog een paar nachtjes slapen en dan zet de grootste kindervriend weer voet aan wal op Nederlandse bodem. Uiteraard met heel veel Pieters en Petra’s. Een spannende, maar vooral super leuke periode, breekt weer aan. Een heerlijke tijd om de kids voor te lezen en voor te bereiden op pakjesavond.

Misschien is SuperSint wel een superleuk cadeau voor in de schoen! Want die zullen ze ongetwijfeld na de aankomst van Sinterklaas weer mogen zetten. Maar je kunt ook kans maken om dit boek bij ons te winnen!

SuperSint

SuperSint staat vol leuke weetjes over het paard van Sint, de appeltjes van Oranje en de speculaaspop, het grote boek en de gouden chocolademunten. Sinterklaas was eeuwenlang een held voor jongens en meisjes, arme mensen, vissers en zeelieden. En nu voor alle kinderen die graag zijn verjaardag vieren.

Marie wil graag een superheld zien, in het echt.
‘Het is bijna vijf december,’ zegt een meneer in het park. ‘Misschien kom je Sinterklaas wel tegen?’
Is Sinterklaas een superheld?
Marie gelooft het niet. Maar dan begint de man te vertellen…
‘Ken jij het verhaal van de drie vissertjes? Of van de drie mooie zussen die te arm waren om te trouwen? Of van het schip dat bijna verging in een storm op zee?’
Sinterklaas helpt en redt altijd.
Als de meneer is uitverteld, zakt de hond van Marie door het ijs van de vijver. De oude man springt op en verandert van uiterlijk…

En dan weet Marie het zeker: Sinterklaas is Supersint!

bezoekersactie SuperSint

SuperSint | Maranke Rinck & Martijn van der Linden | ISBN 978 90 258 7816 0 | 14,99 euro | Prentenboek 4+ | Sinds 6 november te koop!

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *