Mail&Win: Nachtwacht pakket

nachtwacht

Nog geen plannen gemaakt voor de kerstvakantie? Wat dacht je met het hele gezin naar Nachtwacht – Het duistere Hart te gaan? De nieuwe film van Studio 100. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar (dus niet voor de allerkleinsten).

Synopsis

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld. De Nachtwacht heeft het nog nooit zo zwaar te verduren gehad. Kunnen ze de onschuld van Wilko bewijzen? Lukt het hen om Keelin terug te vinden? En slagen ze erin het duivelse plan van Volac te dwarsbomen?

Wat zit er in het pakket?

In het Nachtwachtpakket wat we gaan verloten zit:

Het spel “Duistere helden”
Puzzel “Glow in de dark”
Hersenbrekers sleutels
Verkleedpak Cooper
Hoed Cooper
Badge Cooper

nachtwacht

Wat verloten we?

We gaan één exemplaar van dit Nachtwacht pakket t.w.v. ruim 80 euro verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Nachtwacht‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaar uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 januari 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

Puur Thee
Dooky Hoody Grey star voor de Maxi Cosi
Escape Room – 2 players
Alles wat was
DVD pakket
Just Dance 2020
Het meisje en de tractor
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *