Mail&Win – LOL Surprise Verzamel album

LOL Surprise verzamel album

Sinterklaas is zojuist ons land weer binnen gevar… oh nee, hij kwam dit keer met de trein in Apeldoorn aan. Hij is er weer! Hoera! Wat een feest is dat toch iedere keer weer. Een prachtige traditie die nooit verloren mag gaan. Al die blije kindersnoetjes die vol verwachting luisteren of Sinterklaas ook dit keer weer gaat zeggen dat ze hun schoentje mogen zetten! En jawel hoor! Ik heb het zelf gehoord. Ook dit jaar mag iedereen vanavond weer zijn schoentje zetten! En om dat te vieren, gooien we er vandaag gewoon een extra bezoekers actie uit!

Prachtig schoencadeautje

Voor vanavond is het misschien een beetje te snel maar hoe vet zou het zijn om deze verzamelplaatjes van L.O.L. Surprise in je schoen aan te treffen?! Misschien niet morgenochtend, maar wellicht later deze week? En als Sinterklaas bij jou iets anders in je schoen heeft gedaan, dan kun je altijd nog proberen om ze hier te winnen!

Nog meer verzamelen met L.O.L. Surprise

Dat je de poppetjes van L.O.L. Surprise kunt verzamelen, weet je waarschijnlijk al lang! Op menig verlanglijstje zullen ze vermeld staan. Maar wist je ook dat je kaartjes kon verzamelen? Er is zelfs een speciale verzamelmap voor deze kaartjes! En in iedere verzamelpakket zitten alvast drie zakjes kaartjes én twee limited edition kaarten! Zeldzame kaarten dus.

Misschien denk je nu, maar ik spaarde toch al plaatjes van L.O.L. Surprise? Dat zou zomaar kunnen, want dat kan inderdaad al wat langer, maar… nu is er een speciale editie met #glamlife kaarten! En ook die wil je natuurlijk absoluut niet missen! Stel je voor.

L.O.L. Surprise 2 in 1 Glamper, luxe poppenwagen

lijn donker geel oudersenzo
Mailenwin actie LOL surprise verzamelactie LOL Surprise verzamel album
lijn donker geel oudersenzo

L.O.L. Surprise Trading Cards serie: #GlamLife!

Een nieuwe L.O.L. Surprise Trading Cards serie: #GlamLife! Deze gloednieuwe collectie van Panini bevat in totaal 193 super glam trading cards om te verzamelen, inclusief Pop Glitter kaarten, Neon Bright kaarten, Magic Move kaarten en 9 Fantastic Plastic kaarten die gebruikt kunnen worden om jouw L.O.L. doll kaarten aan te kleden! Deze serie brengt alle L.O.L. poppen van alle series bij elkaar, terwijl 27 kaarten samen B.B. Battle vormen, een briljant kaartspel om met vrienden te spelen. Deze starterpack bevat een collector’s album, 3 pakjes (18 trading cards) en 2 limited edition kaarten.

Verzamel de kaartjes

De verzamelkaartjes zijn in de winkel te koop voor 1,50 euro per zakje (adviesprijs). Wij hebben echter een doosje met 24 zakjes die je er van ons bij krijgt als je wint! Dan heb je bijna je verzameling in één klap compleet! Hoe vet is dat!

lijn donker geel oudersenzo
LOL Surprise verzamel album
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben de prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *