Mail&Win: L.O.L. Surprise bal #Hairvibes

Winactie: L.O.L. Surprise bal #hairvibes

De L.O.L. Surprise!-hype is niet te stoppen nu kinderen nog creatiever aan de slag kunnen met hun favoriete poppen om te verzamelen. In de 15 #Hairvibes-verrassingen zijn er namelijk haarstukken te vinden om te mixen en matchen. Ontwerp talloze coole eigen kapsels en creëer een unieke stijl!

Lees onze review van L.O.L. Surpise bal #hairvibes

L.O.L. Surprise #Hairvibes

Krijg je krullen, een paardenstaart, gegolfd haar of mooi opgestoken haar? De 15 uit te pakken verrassingen laten het je ontdekken. Elke #Hairvibes-pop wordt geleverd met 3+ stukken van levensecht haar om te mixen en te matchen! Gebruik twee verschillende haarstukken tegelijk door ze op verschillende manieren vast te plakken en zo een cool kapsel te creëren. Daarnaast kan je 4 plastic haarstukken gebruiken voor nog meer unieke looks. De haarstukken kan je heel makkelijk verwijderen en opnieuw bevestigen, zodat je de stijl van je pop keer op keer kunt vernieuwen. Bevestig de haarstukken aan de voor- en achterkant, of aan de zijkanten, er zijn geen grenzen! #WhatsYourVibe.

Twaalf verschillende personages

Elke L.O.L. Surprise! #Hairvibes-pop heeft een waanzinnige van kleur veranderende verrassing! Stop de pop in water om de unieke van kleur veranderende verrassing te ontdekken. Verzamel alle 12 personages met verschillende haarstukken om nog meer te gekke, unieke kapsels te vormen! Ontdek in de reusachtige L.O.L. Surprise!-bal (naast de poppen en de haarstukken) nog een geheim bericht, flesje, haarwikkel, kam, modeaccessoire, outfit en schoenen!

L.O.L. Surprise bal #hairvibes | 18,29 euro | 0035051564751 | MGA Entertainment

lijn donker geel oudersenzo
Maak kennis met L.O.L. Surprise bal #Hairvibes
lijn donker geel oudersenzo

Wat verloten we?

We gaan de nieuwe L.O.L. Surprise bal #hairvibes verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een berichtje naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘hairvibes‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 11 april 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

Abonnement Just4Kids.tv
Open kaart spel
Eerste Heilige Communie sieraad
Lilo Lastpak – Verboden te toveren
De brief voor de koning
Baby Shark
Éclat lifting facial serum
Muis ontdekt!
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *