Mail&Win – Maak kans op een jaarabonnement van WithLove

Mail&Win – Maak kans op jaarabonnement van Withlove

Als werkende moeder kunnen de dagen soms best pittig zijn. Het zijn nogal wat ballen die je in de lucht moet zien te houden. De combinatie werk en gezin betekent behoorlijk aanpoten, ook als je de (huishoudelijke en verzorgende) taken met je partner deelt.

Tijd voor jezelf!

Als ‘s avonds eenmaal de kids voldaan in slaap zijn gevallen en de keuken weer netjes is, ben je eindelijk zelf weer aan de beurt. Je kijkt op de klok en ziet dat het over anderhalf uur alweer bedtijd is. Maar dit anderhalf uur is van jou en die wil je zo goed mogelijk benutten. Ik wel in ieder geval, die 90 minuten zijn mij heilig. Daar wil ik zo optimaal mogelijk van genieten. Dat betekent – in mijn geval – géén TV, want met TV kijken gaan veel kostbare minuten verloren aan reclame. Dat vind ik zo zonde!

Te moe voor actie

Echter ben ik meestal te moe om iets actiefs te gaan doen. Ik kan natuurlijk heel stoer zeggen dat ik dan nog even snel dat kittige sportpakje aantrek en fluitend naar de sportschool fiets, maar dan zou ik jullie glashard voorliegen. Het klinkt fantastisch – en dat zou het ook zijn – maar de werkelijkheid is dat ik ’s avonds total loss ben en mijn lijf aanvoelt alsof er een bus overheen is gereden. Ik plof dan graag met een dekentje op de bank. Ik heb dan nog net voldoende energie om even weg te dromen. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede alternatieven voor de TV. Bijvoorbeeld streaming! Want streaming is zonder reclame.

Mail&Win – Maak kans op jaarabonnement van Withlove

WithLove

Er zijn inmiddels meerdere aanbieders en de meest bekende is natuurlijk Netflix. Echter is er vorig jaar een Nederlandse streamingdienst bij gekomen. Al gehoord van WithLove? Ze bestaan bijna een jaar en zij hebben zich gespecialiseerd op gebied van romantische en feelgood films, series en romantische comedy’s! Hoe leuk is dat!
Laat de wind maar rond het huis gieren, ik trek mijn dekentje wat hoger en vlij me neer op de bank. Kan iemand even een kop thee of warme chocolademelk maken? Fijn. Moeder is even “out of order” en droomt weg in de wereld van liefde, humor en romantiek.

Mail&Win – Maak kans op jaarabonnement van Withlove

Wat kun je van WithLove verwachten?

Van deze streamingdienst kun je vooral romantiek verwachten, maar bijvoorbeeld ook programma’s over comfort food! Ik hou ervan. Denk aan titels zoals: “Date my dad”, “Love after loving” of “Imaginary Mary”. Ik noem zo maar wat. Of “My bakery in Brooklyn” of “Love’s Kitchen”.
Maar wat dacht je van het aankomende Kerstseizoen?! Deze streamingdienst zit boordevol romantische kerstfilms! En als ik ergens van in de juiste stemming kom, is het wel met een sentimentele kerstfilm! Heerlijk! Daar kan ik geen genoeg van krijgen! Daar wil ik nu al mee beginnen. Die kerstboom denk ik er nog wel even bij.

Mail&Win – Maak kans op jaarabonnement van Withlove

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar is getrokken en heeft de prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *