Mail&Win: Het meisje en de tractor

het meisje en de tractor

Het meisje en de tractor gaat over een vrouw die iets verschrikkelijks mee maakt en daar iets positiefs mee doet in haar leven. Een coming of age. Het middendeel, dat zich afspeelt tijdens haar reis, is gefocust op die aspecten: hoe ze zichzelf herontdekt door de mensen die ze ontmoet en de situaties die ze tegenkomt, met als hoogtepunt het moment dat ze in Afrika op een vrouwenconferentie een lezing mag geven over haar reis en dan onverwachts haar ‘grote geheim’ deelt. Het gaat over groei en leren. Het is een echt krachtig boek geworden, een verhaal van deze tijd, dat veel lezers zal inspireren en herkenning zal opleveren.

Het meisje en de tractor

Het meisje en de tractor gaat over een vrouw die op een tractor naar de Zuidpool wil rijden. Dat is nog eens wat anders dan met haar collega-boeren naar het Malieveld in Den Haag. Zo comfortabel lijkt mij zo’n tractor niet. Maar stoer is het natuurlijk wel! En dan nog wel naar de Zuidpool! Wat een bijzondere reis, wat een ongelooflijke ervaring! En wat ontzettend moedig dat ze dit heeft gedaan. Wat heeft haar hiertoe gezet? Haar belevenissen, redenen voor deze reis en innerlijke groei kun je lezen in dit boek. Een boek over een vrouw die midden in het leven staan en met haar energie en kracht anderen weet te inspireren!

Het meisje en de tractor | 19,99 euro | Manon Ossevoort | 9789020608830 

het meisje en de tractor

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van dit inspirerende boek!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Tractor‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 9 januari 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

Puur Thee
Nachtwacht – Het duistere hart pakket
Dooky Hoody Grey Star voor de Maxi Cosi
Escape Room The game – 2 players
Alles wat was
DVD pakket (met 2 dvd’s)
Just Dance 2020 voor de spelcomputer
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *