Mail&Win: Escape Room 2 players

Winactie Escaperoom

’s Werelds eerste thuis variant op de populaire Escape Room gamebeleving is met twee personen te spelen met Escape Room The Game: 2 Players. De uitdagende puzzels en raadsels maken deze editie van Escape Room The Game het ideale cadeau voor iedere puzzelaar. In het spel zitten twee spannende avonturen waarmee je thuis of op vakantie per mysterie 60 minuten zoet bent: ‘Mad House’ en ‘Prison Island’. Om je kennis te laten maken met de speelwijze zit er ook een introductie avontuur bij.

Uitdagend spel

In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring!

Deze editie bevat 1 introductie avontuur en 2 complete avonturen. Tijdens het spelen heb je een smartphone nodig met Escape Room The Game app met daarin de digitale Chrono Decoder óf de Chrono Decoder uit het basisspel.

escaperoom

Mad House

Vanuit het gekkenhuis laat je vriendin Diane weten dat de dokters een gruwelijke lobotomie behandeling bij haar willen gaan uitvoeren. Hierna zal ze nooit meer dezelfde zijn…
Jij besluit haar zo snel mogelijk te bevrijden uit het zwaarbeveiligde gekkenhuis. Maar of je op tijd bent?

Prison island

Eindelijk is het zover. Je pakt de aansteker van de bewusteloze bewaker Brent en symbolisch steek je het zorgvuldig doordachte ontsnappingsplan in de brand. Het brandalarm gaat af. De ontsnapping is begonnen!

Escape Room The game 2 players | 14,95 euro | 16+

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *