Mail&Win: Escape Room 2 players

Winactie Escaperoom

’s Werelds eerste thuis variant op de populaire Escape Room gamebeleving is met twee personen te spelen met Escape Room The Game: 2 Players. De uitdagende puzzels en raadsels maken deze editie van Escape Room The Game het ideale cadeau voor iedere puzzelaar. In het spel zitten twee spannende avonturen waarmee je thuis of op vakantie per mysterie 60 minuten zoet bent: ‘Mad House’ en ‘Prison Island’. Om je kennis te laten maken met de speelwijze zit er ook een introductie avontuur bij.

Uitdagend spel

In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring!

Deze editie bevat 1 introductie avontuur en 2 complete avonturen. Tijdens het spelen heb je een smartphone nodig met Escape Room The Game app met daarin de digitale Chrono Decoder óf de Chrono Decoder uit het basisspel.

escaperoom

Mad House

Vanuit het gekkenhuis laat je vriendin Diane weten dat de dokters een gruwelijke lobotomie behandeling bij haar willen gaan uitvoeren. Hierna zal ze nooit meer dezelfde zijn…
Jij besluit haar zo snel mogelijk te bevrijden uit het zwaarbeveiligde gekkenhuis. Maar of je op tijd bent?

Prison island

Eindelijk is het zover. Je pakt de aansteker van de bewusteloze bewaker Brent en symbolisch steek je het zorgvuldig doordachte ontsnappingsplan in de brand. Het brandalarm gaat af. De ontsnapping is begonnen!

Escape Room The game 2 players | 14,95 euro | 16+

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het super vette spel Escape Room The game – 2 players!!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Escape. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 januari 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

Puur Thee
Nachtwacht – Het duistere hart pakket
Dooky Hoody Grey Star voor de Maxi Cosi
Alles wat was
DVD pakket
Just Dance 2020
Het meisje en de tractor
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *