Mail&Win: DVD pakket

DVD actie

Nog even en het is weer kerstvakantie! Een vakantie vol feestelijkheden, drukte en heel veel gezelligheid. Eigenlijk is er nauwelijks tijd om je te vervelen, maar mochten de kids daar toch last van krijgen, dan zijn dit natuurlijk twee super leuke films! Niet alleen leuk voor de kids om naar te kijken, maar het is ook zeker voor volwassenen geen straf om mee te kijken. Dus schenk een beker warme chocolademelk in en nestel je gezellig met elkaar op de bank met deze films.

Assepoester en de Geheime Prins

Met de hulp van feeënmoeder Crystal, slagen Assepoester en haar drie medemuizen erin om weg te komen van de zolder waar ze wonen en hun weg te vinden naar het koninklijk bal in het paleis. Maar op het Royal Bal ontdekken ze al snel een vreselijk geheim: de echte prins is door de boze heks in een muis veranderd en de prins die op het koninklijk bal is, is nep! Assepoester en haar trouwe vrienden gaan op een gevaarlijk avontuur om de echte prins weer tot leven te brengen en hem te helpen de kwade krachten te verslaan.

Assepoester en de Geheime Prins | 9,99 euro | 8711983970618

DVD actie

Jim Button en de stad van de draken

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden? Gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van de schrijver Michael Ende.

Jim Button en de stad van de draken | 9,99 euro | 8711983970786

DVD actie

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *