Mail&Win: Dooky Hoody Grey star voor de Maxi Cosi

Winactie Dooky Hoody

De Dooky Hoody is een universele kap die geschikt is voor de autostoelen groep 0+. De Hoody is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen aan het autostoeltje door middel van elastiek. Net zo makkelijk is hij ook weer te verwijderen. Hij beschermt je kleintje tegen licht, wind, zon, UV-straling, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden. Bovenin zit een handige opening waar je arm doorheen kan bij het verplaatsen van je autostoeltje.

Ideale zonnekap

De Dooky Hoody is de ideale zonnekap voor als je er met je kindje op uit gaat. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt en wasbaar is. Het heeft een UV-beschermende factor van UPF40+ en filtert meer dan 95% van de schadelijke UVA en UVB stralen. De designs en kleuren zijn perfect te combineren met alle andere artikelen uit de Dooky serie.

Universeel

De Dooky Hoody is universeel en past op bijna alle merken. Hij biedt een goede UV-bescherming. Hij heeft een handige opening voor het verplaatsen van het autostoeltje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

Dooky Hoody Grey Star | 19,50 | 5038278000458

Winactie Dooky Hoody

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van deze prachtige en vooral handige Dooky Hoody Grey Star voor de Maxi Cosi!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Dooky‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 januari 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

Puur Thee
Nachtwacht – Het duistere hart pakket
Escape Room – 2 players
Alles wat was
DVD pakket
Just Dance 2020
Het meisje en de tractor
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *