Mail&win: Alles wat was

Alles wat was

Alles wat was (9+) gaat over afscheid. Afscheid nemen van een persoon, een dier, een plek, een situatie… Alle kinderen krijgen ermee te maken. Aan de hand van herkenbare situaties, waargebeurde anekdotes en filosofische wijsheden geeft Stine kinderen inzichten en tips om met verlies of verandering om te gaan.

Alles wat was

Alles wat was is een uniek handboek dat kinderen bewust maakt van hun eigen gevoelens en hen stimuleert om over die gevoelens na te denken. Daarnaast biedt het een mooi handvat om met elkaar te praten over verdriet, verandering, troost en alles wat er bij een afscheid komt kijken. Afscheid nemen kan zwaar en moeilijk zijn, maar ook mooi. Want als je ergens afscheid van neemt, komt er ook weer ruimte voor iets nieuws.

Alles wat ik voel

Eerder verscheen Alles wat ik voel. Het grote emotieboek, waarin emoties zoals blijheid, jaloezie, verliefdheid, verdriet en andere grote emoties besproken worden. Het boek maakt kinderen bewust van hun eigen gevoelens en stimuleert hen over die gevoelens na te denken. Tevens biedt het ouders en leerkrachten een handvat om allerlei emoties bespreekbaar te maken. Van het grote emotieboek zijn inmiddels circa 12.000 exemplaren verkocht.

lijn donker geel oudersenzo
Alles wat was
lijn donker geel oudersenzo

Stine Jensen

Stine Jensen is een bekende filosoof, schrijver en programmamaker. Ze schreef diverse toegankelijke jeugdboeken over filosofische onderwerpen. Alles wat ik voel stond wekenlang op de bestsellerlijst en Lieve Stine, weet jij het? won een Zilveren Griffel.

Marijke Klompmaker

Marijke Klompmaker heeft al tientallen boeken en tijdschriften geïllustreerd, voor zowel kinderen als volwassenen. Voor Kluitman illustreerde zij eerder Alles wat ik voel. Het grote emotieboek en de serie ‘De geesten van Krakelia’.

Alles wat was | 18,99 euro | 9789020622430 

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *