Mail&win: Alles wat was

Alles wat was

Alles wat was (9+) gaat over afscheid. Afscheid nemen van een persoon, een dier, een plek, een situatie… Alle kinderen krijgen ermee te maken. Aan de hand van herkenbare situaties, waargebeurde anekdotes en filosofische wijsheden geeft Stine kinderen inzichten en tips om met verlies of verandering om te gaan.

Alles wat was

Alles wat was is een uniek handboek dat kinderen bewust maakt van hun eigen gevoelens en hen stimuleert om over die gevoelens na te denken. Daarnaast biedt het een mooi handvat om met elkaar te praten over verdriet, verandering, troost en alles wat er bij een afscheid komt kijken. Afscheid nemen kan zwaar en moeilijk zijn, maar ook mooi. Want als je ergens afscheid van neemt, komt er ook weer ruimte voor iets nieuws.

Alles wat ik voel

Eerder verscheen Alles wat ik voel. Het grote emotieboek, waarin emoties zoals blijheid, jaloezie, verliefdheid, verdriet en andere grote emoties besproken worden. Het boek maakt kinderen bewust van hun eigen gevoelens en stimuleert hen over die gevoelens na te denken. Tevens biedt het ouders en leerkrachten een handvat om allerlei emoties bespreekbaar te maken. Van het grote emotieboek zijn inmiddels circa 12.000 exemplaren verkocht.

lijn donker geel oudersenzo
Alles wat was
lijn donker geel oudersenzo

Stine Jensen

Stine Jensen is een bekende filosoof, schrijver en programmamaker. Ze schreef diverse toegankelijke jeugdboeken over filosofische onderwerpen. Alles wat ik voel stond wekenlang op de bestsellerlijst en Lieve Stine, weet jij het? won een Zilveren Griffel.

Marijke Klompmaker

Marijke Klompmaker heeft al tientallen boeken en tijdschriften geïllustreerd, voor zowel kinderen als volwassenen. Voor Kluitman illustreerde zij eerder Alles wat ik voel. Het grote emotieboek en de serie ‘De geesten van Krakelia’.

Alles wat was | 18,99 euro | 9789020622430 

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van dit boek “Alles wat was”.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘DVD-pakket‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 3 februari 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

Puur Thee
Nachtwacht – Het duistere hart pakket
Dooky Hoody Grey Star voor de Maxi Cosi
Escape Room The game – 2 players
DVD pakket
Just Dance 2020
Het meisje en de tractor
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *