Mail & Win: Open kaart (vragenspel)

Winactie Open kaart

Een praatje bij de koffiemachine met een nieuwe collega is voor velen eenvoudig. Een diepgaand gesprek voeren met iemand die je niet kent, is veel moeilijker. Helemaal als diegene de helft van jouw leeftijd is, of twee keer zo oud.

Open kaart

Open kaart bestaat uit 60 kaarten met gespreksstarters die het gesprek tussen verschillende generaties op gang brengen. Met vragen uit 3 verschillende categorieën heb je in een mum van tijd een goed gesprek. Je kunt dit spel met 2 of meerdere mensen spelen, het is helemaal aan jou. Je kunt de vragen willekeurig stellen of beantwoorden om een gesprek te beginnen met wie je maar wilt of de spelregels gebruiken als je wat meer begeleiding nodig hebt. Er is echter één ding dat je altijd in gedachten moet houden, wat er ook aan tafel ter sprake komt, blijft daar!

Over de auteurs

De originele versie van dit spel is ontstaan nadat de makers van een Nederlandse documentaire ‘Een nieuwe morgen’ anderhalf jaar meekeken bij een project in een verzorgingstehuis waar jongeren kwamen wonen. Een van de jongens kwamen met het idee hun bevindingen in een spelvorm te gieten dat verschillende generaties zou kunnen helpen een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

Open kaart | BIS Publishers | 9789063695743 | 15,00 euro

lijn donker geel oudersenzo
Winactie Open kaart
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

BabyBaby

Een reactie

  • Wat een leuk spel. Heb graag meegedaan.

    Ik wens iedereen sterkte en gezondheid in deze verschrikkelijke tijd.
    En zorg goed voor je zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *