Mail & Win: Lilo Lastpak – Verboden te toveren

Mail en win actie: Lilo Lastpak. Verboden te toveren!

Nu we allemaal meer aan huis gekluisterd zijn en kinderen tijdelijk niet naar school kunnen, wordt er vast en zeker weer wat meer (voor)gelezen. Lezen is immers niet alleen hartstikke leuk, het is ook nog eens goed voor de creativiteit, een perfecte oefening voor de leesvaardigheid en het vergroot op een uitdagende manier de woordenschat. Maar ja, eens is die leesplank thuis uitgelezen. Misschien is dit boek van Lilo Lastpak, dan wel een heel leuke aanvulling! Voor kids vanaf 8 jaar.

Lilo Lastpak – Verboden te toveren

Verboden te toveren! (8+) is het eerste deel in de nieuwe magische serie ‘Lilo Lastpak’ van uitgeverij Kluitman. Met een heks als moeder en een vampier als vader heeft Lilo een eigenaardig leven. Dit magische boek van Anna Lott is ideaal voor fans van de populaire Heksje Lilly-serie.

Lilo heeft een groot geheim: haar moeder is een heks en haar vader is een vampier. Lilo mag absoluut geen magie gebruiken met andere mensen erbij, maar als haar kat mevrouw Mopper verdwijnt, staat ze voor een lastige keuze. Dan mag er wel een uitzondering gemaakt worden, toch? In dit spannende boek is het Lilo’s missie om samen met haar beste vriendin Lisa haar kat te redden.

Anna Lott

De Duitse schrijver Anna Lott werkte jarenlang als redacteur voor de publieke omroep. Tegenwoordig werkt ze als freelance schrijver en bespreekt ze regelmatig kinderboeken op de radio. Samen met haar gezin woont ze in Bremen.

Sabine Sauter

Illustrator Sabine Sauter heeft een passie voor het illustreren van kinderboeken. Ze heeft Grafische Vormgeving gestudeerd en als ze niet aan het tekenen is, kijkt ze het liefst naar enge films.

Lilo Lastpak – Verboden te toveren| 12,99 euro | 9789020672718 | Anna Lott | Uitgeverij Kluitman

lijn donker geel oudersenzo
Mail en win actie: Lilo Lastpak. Verboden te toveren!
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *