Mail&win – Maak kans op een INSTAX printer

bezoekersactie

Gebruik jij je smartfoon ook meer als fototoestel dan dat je er mee belt? Ik wel. Mijn smartfoon stroomt over van al die foto’s. De meeste zijn gewoon snelle kiekjes, maar soms zit er ineens een pareltje tussen. Van een bijzonder moment of omdat de foto zelf gewoon heel goed gelukt is.

Nou en die foto’s mogen natuurlijk gewoon van digitale schoonheid veranderen in een uitgeprinte beauty, zodat je niet alleen zelf van de foto kunt genieten, maar iedereen om je heen.

Een foto van die lover…

Met deze mobiele printer kun je eenvoudig foto’s bewerken en afdrukken vanaf je smartfoon. Niks niet nodig om tot thuis te wachten. Je vist gewoon deze kleine printer uit je handtas en drukt die vette foto af. Misschien wel van die lover die je zojuist hebt ontmoet! Maak een foto van jullie samen en hij vergeet je nooit meer.

Printer Hema

Meer dan een printer

Dit is trouwens veel meer dan een standaard printer. Zo heeft hij bijvoorbeeld een functie om met maximaal vijf personen verbinding te maken om één Instax-afdruk te maken. Je kunt gewoon je eigen Party Print beginnen met deze printer!

De INSTAX printer kost 119 euro. De polaroids kosten 16,50 euro. De printer komt vast bij HEMA in het assortiment en hij is er in verschillende leuke kleurtjes. Super leuk dus!

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar is getrokken en heeft de prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *