Mail & Win: Explorer Academy 3 – De dubbele helix

Op zoek naar een spannend boek voor de kids vanaf 8 jaar? Dan is de serie Explorer Academy wel een goede tip! Inmiddels is daar deel drie aan toegevoegd. Hierna nog vier delen te gaan!

Cruz is leerling aan de Explorer Academy. Daar worden kinderen van over de hele wereld opgeleid tot buitengewone Explorers. In het eerste boek ontdekte Cruz dat zijn familie vanuit het verleden een mysterieuze link heeft met een geheime afdeling van de National Geographic Society. Stukje voor stukje probeert hij dit mysterie te ontrafelen.

De dubbele Helix

In De dubbele Helix vervolgen Cruz en zijn vrienden hun studie aan de Explorer Academy. Aan boord van het schip Orion reizen ze naar exotische locaties over de hele wereld. In oude ruïnes in Jordanië gaan ze op zoek naar de ontbrekende stukjes van de puzzel die Cruz’ moeder voor hem heeft achtergelaten. Maar dan wordt Cruz gewaarschuwd door een mysterieus persoon. Er dreigt gevaar. Waarom wil Nebula Cruz stoppen voordat hij 13 jaar wordt? De klok tikt door, terwijl de verjaardag nadert. Een dag die zijn leven voor altijd zal veranderen…

Houd je ogen open voor geheime codes en puzzels in dit boek!

Explorer Academy 3 – De dubbele Helix | 16,99 euro |
Trudi Trueit | 9789490764951

lijn donker geel oudersenzo
Explorer Academy 3 - De dubbele Helix
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *