Mail & Win: Éclat lifting facial serum

Winactie: Éclat lifting favcial serum

Of je nu jong of iets minder jong bent, iedere huid kan zo nu en dan wel een oppepper gebruiken. Gewoon omdat je huid er naar verlangt, of misschien omdat je een leuke date(night) in het vooruitzicht hebt! En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet stralend uitzien?

Pureté Bio Eclat Lifting Facial Serum

Pureté Bio Eclat Lifting Facial Serum Ampullen bevatten een mix van plantaardige bestanddelen. Gebruik het serum in de ochtend om er stralend uit te zien, je gezicht te tonifiëren en je make-up te fixeren. ‘s Avonds gebruik je het serum om de vermoeidheid van de dag weg te werken.

De aanwezigheid van hyaluronzuren en aloë vera zorgen voor een hydraterend effect. 99.3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 90.3% ingrediënten van biologische oorsprong.

Gebruik

Breng aan op een gereinigd gezicht. ‘s Ochtends om er stralend uit te zien, ‘s avonds om de vermoeidheid van de dag weg te werken.

lijn donker geel oudersenzo
Winactie: Éclat lifting favcial serum
lijn donker geel oudersenzo

Wat verloten we?

We gaan 3 exemplaren verloten van dit heerlijke,verzorgende serum! Wie weet, loop jij er binnenkort ook weer stralend bij!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een berichtje naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘serum‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 april 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

Abonnement Just4Kids.tv
Open kaart spel
Eerste Heilige Communie sieraad
Lilo Lastpak – Verboden te toveren
De brief voor de koning
L.O.L. Surprise bal #hairvibes
Baby Shark
Muis ontdekt!
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *