Mail & Win: Creatieve handlettering voor kinderen

Hoe leuk is het om creatief bezig te zijn! Zeker als het buiten koud en nat is en niet echt uitnodigend om buiten te gaan spelen. Creatieve handletteringprojecten voor kinderen van Martine Boere is het ultieme handletterboek voor kinderen. Misschien vind jij het zelf ook leuk om te doen? Nu kan je zoon of dochter gezellig met je mee knutselen!

Creatieve handlettering voor kinderen

Letters, letters en nog eens letters! Stap voor stap komen alle basisbeginselen van het handletteren aan bod. Met letters als ultieme inspiratiebron geeft Martine Boere van Studio Suikerzoet een masterclass handlettering voor kinderen. Voor de ruim 25 projecten gebruikt ze de meest uiteenlopende materialen: glitters, schuim, hout, wol, ecoline en krimpiedimpiefolie. Van letterlichtbak tot sleutelhanger met je naam – alles is even leuk om te maken!

Martine Boere

Martine Boere van Studio Suikerzoet is dol op handletteren en het maken van illustraties. Ze geeft met vol enthousiasme workshops in handletteren en weet als geen ander hoe je technieken stapsgewijs uitwerkt. Op bol.com vind je alle boeken van Martine Boere, waaronder het nieuwste boek van Martine Boere.

Creatieve handlettering voor Kinderen | Marine Boere | 16,99 euro | 9789043921770 

lijn donker geel oudersenzo
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *