Mail & Win: Bambino Mio wasbare luiers

De geboorte van je baby betekent, naast heel veel geluk, liefde en gezelligheid, ook héél hééééél veel luiers.Niet een beetje, maar echt bergen luiers. De Mount Everest is er niks bij vergeleken. Nee, dat is natuurlijk overdreven, maar het zijn wel echt heel veel luiers. Dat is niet alleen een belasting voor het milieu, maar vooral ook voor je portemonnee.

Gelukkig bestaan er bedrijven zoals Bambino Mio die met je meedenken en luiers ontwikkelen die beter zijn voor de billetjes, onze planeet en jouw portemonnee. Deze wasbare luiers verminderen de afval van jouw baby, want je kunt hem steeds weer opnieuw gebruiken. Kijk, dat is nog eens fijn meedenken.

Wegwerpluiers of wasbare luiers, waar ga je voor kiezen?
Luiers verschonen en luieruitslag

Miosolo

De Miosolo is een simpele zachte alles-in-één-wasbare luier, die net zo makkelijk te gebruiken is als de wegwerp luier. het is een onsize wat betekent dat de luier meegroeit met je baby tot aan de peuterleeftijd. Dat betekent dus slechts één investering!

Mioduo

De Mioduo is een tweedelige wasbare luier. De luier bevat een onesize vouwbare inlegger en een waterbestendig overbroekje en is geschikt om te gebruiken van baby tot peuter. 

lijn donker geel oudersenzo
Explorer Academy 3 - De dubbele Helix
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *