Mail & Win: 3x Tarifa van Kiki van Dijk

Mail en winactie Tarifa van Kiki van Dijk

Op 14 april verschijnt de nieuwe thriller van Kiki van Dijk, Tarifa. In Nederland en Vlaanderen zijn er al meer dan 100.000 boeken van Kiki verkocht. Haar nieuwe boek speelt zich af in het surfwalhalla van Zuid-Spanje, Tarifa.Hieronder vind je de flaptekst en in de bijlage de cover. Heb je interesse om een winactie met dit boek te doen?

Tarifa

Liv en Alex, een succesvol stel dat festivals organiseert, besluiten een weekje te gaan relaxen in Andalusië. Om hun puberzoon Pepijn te paaien, beloven ze ook te gaan surfen in het hippe Tarifa.
Na een avondje romantisch corona’s drinken bij een beachclub komt hun zoon niet terug van stappen. Hij is ook de dag erna nergens te bekennen. Behalve een golf paniek, krijgen Liv en Alex veel vragen en onbegrip over zich heen. Wat zou er gebeurd kunnen zijn? Hadden ze beter op hem moeten letten?
Tegen de stroom kritiek in moeten ze uitvinden wat er aan de hand is. Al gauw wordt duidelijk dat Pepijn dicht bij de gevaarlijke onderwereld schuilgaat achter het vrolijke partystadje Tarifa… Maar kunnen Liv en Alex elkaar eigenlijk wel vertrouwen?

Tarifa | Kiki van Dijk | Xander Uitgevers | 15,99 euro | 9789401612142 

lijn donker geel oudersenzo
Mail en winactie Tarifa van Kiki van Dijk
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *