Mail & Win: 3x Baby Shark

Baby Shark

In november 2015 ging het populaire kinderlied ‘Baby Shark‘ viral op YouTube en sindsdien krijgen we het niet meer uit ons hoofd! Het vrolijke en aanstekelijke lied heeft al menig kinderhart verovert en heeft op YouTube ondertussen al miljarden views. Tegenwoordig bestaat er ook Baby Shark speelgoed, zoals de Baby Shark Knuffels met Geluid en Tempo Controle.

Handpop met Tempo Controle

Deze Baby Shark knuffels kunnen als handpop worden gebruikt! Maar niet zomaar een handpop, je kan namelijk door het langzamer of sneller bewegen van de mond van je knuffel het tempo van het Baby Shark liedje bepalen! Steek gewoonweg je hand in de achterkant van de pop en beweeg de mond van de knuffel om het Baby Shark liedje langzamer of sneller af te laten spelen. Kies uit drie verschillende knuffels: Baby Shark, Mommy Shark en Daddy Shark. Knuffels zijn van hoge kwaliteit en zijn officiële Baby Shark merchandise.

Baby Shark Knuffel met Geluid

Deze Baby Shark knuffels zijn perfect om lekker mee te knuffelen! Geef ze een extra dikke knuffel om het Baby Shark liedje af te laten spelen of knijp gewoonweg in de knuffel voor hetzelfde resultaat. Kies uit drie verschillende knuffels: Baby Shark, Mommy Shark en Daddy Shark. Knuffels zijn van hoge kwaliteit en zijn officiële Baby Shark merchandise.

Baby Shark Vierkante Knuffel met Geluid (Soundcube)

Deze kleine vierkante Baby Shark knuffels passen perfect in je hand en spelen het Baby Shark liedje af wanneer je in ze knijpt! Kies uit vier verschillende knuffels: Baby Shark, Mommy Shark, Daddy Shark en Pinkfong de vos. Knuffels zijn van hoge kwaliteit en zijn officiële Baby Shark merchandise.

lijn donker geel oudersenzo
Baby Shark
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *