Little Wonder by Prénatal

Little Wonder

De allernieuwste newborn collectie ‘’Little Wonder’’ van Prénatal vindt haar inspiratie in het gevoel voor nieuw leven en respect voor onze wereld, je kleine pasgeboren kindje op onze wonderlijke wereld. 

Babykleding
Babykleding – Waar begin je mee
Babymaten

Little Wonder

Deze week lanceerde Prénatal de nieuwe newborn collectie: ‘’Little Wonder’’. Deze collectie is speciaal ontworpen met de aandacht voor comfort en een goede pasvorm voor je kleintje. Het is een comfortabele en lieve collectie, die zacht aanvoelt op het babyhuidje van jouw kleine wonder. De collectie bestaat uit jongens, meisjes en unisex items en is verkrijgbaar van maat 44 t/m 62. 

Key-items 

De collectie bestaat uit beige en bruin tinten die zowel voor meisjes én jongens zijn. Deze beige tinten zijn mooi te combineren bij de jongens items, die een vergrijsde groene kleur hebben en tevens bij de meisjes items die een vergrijsde roze tint hebben. De dessins op de kleding zijn grafisch, maar op een natuurlijke manier uitgewerkt. De collectie bestaat uit rompers, T-shirts, een jasje, vestjes, broekjes, mutjes, sokjes en onesies. 

Little Wonder

Praktisch en functioneel

Little Wonder is ontworpen om zo praktisch en functioneel mogelijk te zijn. Zo hebben de broekjes en het jasje een relaxte fit. Er is veel aandacht besteed aan de sluitingen, zodat je je kindje zo makkelijk mogelijk aan en uit kunt kleden.

Liefs Marion

Meer informatie

This is Rellix – Nieuw Nederlands merk jeans
Indian blue jeans ss20
De lawaaimaker van Nununu
Nieuw merk in Town – Wildfish
De zomercollectie 2020 van Noppies
Ipanema slippers voor kinderen
Bergstein lanceert Pastel Rainboots
Nieuwe collectie A*Dee – Magical Mermaids & Hawaiian Holiday
Zomercollectie 2020 van Tumble ‘N Dry
De trendkleuren van Nununu in het voorjaar van 2020
Little Cactuz kinderkleding

Bronvermelding

© foto’s: Prénetal

Little Wonder by Prénatal
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *