Knutselen voor vaderdag, wat gaan we dit jaar maken?

Knutselen voor vaderdag

Het is weer bijna Vaderdag dus dat wordt weer knutselen voor vaderdag! Vader is een dag waarop papa in het zonnetje wordt gezet. Iedere derde zondag in juni is het Vaderdag. Vaderdag is niet een commercieel antwoord op Moederdag, zoals wel eens wordt gedacht, maar een op zichzelf staande traditie. Vaderdag is naast Moederdag uitgegroeid tot een belangrijke dag binnen het gezin. Op (basis)scholen en kinderdagverblijven wordt er daarom ieder jaar weer volop aandacht geschonken aan allerlei knutselwerkjes om papa mee te verrassen!

Knutselen voor vaderdag

Ben je zelf niet zo’n creabea? Geen nood. Op internet zijn zoveel leuke ideeën te vinden om te knutselen voor vaderdag. Daar zit ongetwijfeld iets bij wat ook met twee linker-knutsel-handen te maken is. Vaak ziet er resultaat er veel lastiger uit dan het eigenlijk is. We hebben daarom al een paar leuke en eenvoudige knutsels voor je uitgezocht. Knutsels waarmee je goed voor de dag kunt komen maar bovenal niet zo lastig te maken zijn! Met de meeste voorbeelden kun je meteen aan de slag, ook als je niet heel veel knutselmarteriaal in huis hebt. Met een paar basisbenodigdheden, kom je al een flink end!

Vaderdaggedichtjes

Geen Vaderdagcadeau is compleet zonder gedichtje. Zoek je nog een leuk vaderdaggedichtje? Kijk dan eens in onze verzameling. Misschien ziet er ook iets tussen voor jouw vader?

lijn groen oudersenzo
Knutselen voor vaderdag
Knutselen voor vaderdag

Vaderdagknutsels

1. Vaderdag kaart

2. Notitiemap

3. You rock Dad

4. Stropdas

5. Strokenhartje

6. Origami boekje

7. Sleutelbord

8. Memobakje

9. Lekkere knutseltips!

10. Overhemd

liefs Marion

Meer informatie

Zorg voor een glimlach op het gezicht van je vader
Vaderdag, de grote verwendag voor alle vaders!
Vaderdaggedichtjes, voor een liefdevol begin van Vaderdag
Een vader/zoon dagje bij Silverstone
Vaderdagliedjes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *