In een vliegmachien

dierenliedjes
lijn groen oudersenzo

Songtekst

In een vliegmachien
In een vliegmachien
Kun je alle hoge huizen zien
Je vliegt er over land en zee
Als ik groot ben mag ik ook eens mee
mee omhoog, in de lucht
Als een vogel in zijn vlucht

Extra informatie

Bronvermelding

Tekst en muziek: —
Uitgevoerd door: —
© afbeelding: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

  • Weet iemand hoe de melodie gaat? Iemand die een muzikale of gezongen versie?

    • Hey Bram,

      Ik ben hier ook naarstig naar op zoek. We hebben een liedjesboekje dat ik voorzing aan mijn dochter bij het slapen gaan, maar ik heb geen idee hoe de melodie van dit nummer gaat, of zou moeten gaan (het loopt niet echt lekker, wat ik zelf verzonnen heb…). Op een andere website (liedjeskist) heb ik een .mid file kunnen downloaden, maar ik krijg het niet afgespeeld.

    • Gevonden! Installeer de app Midi player op je telefoon en ga naar de site liedjeskist en zoek het nummer. Als je daar op de notenbalk klikt, download je een Midi file, Deze kun je met de player afspelen en je hebt de melodie. Ik zat met mijn zelf verzonnen melodie aardig in de buurt…!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *