Hey Reader! De Kinderboekenclub

Hey Reader! Kinderboekenclub

Is jouw kind dol op lezen, of misschien heeft hij juist een beetje aansporing nodig? Dan is Hey Reader! misschien een goede tip voor je. Vooral nu scholen gesloten zijn en we aan huis gekluisterd zijn.

Nieuwe kinderboeken april 2020
Niet meer naar buiten? Maak het binnen gezellig met elkaar!

Hey Reader!

Hey Reader! is de nieuwe maandelijkse kinderboekenclub. De afgelopen maanden is veelvuldig in het nieuws geweest dat Nederlandse kinderen steeds minder lezen. Hun voorkeur gaat uit naar andere vrijetijdsbestedingen, terwijl lezen juist heel leuk en ook belangrijk is. Wie in zijn vrije tijd voor het plezier leest, ziet zijn woordenschat en taalvaardigheid groeien waardoor de interesse groeit om vaker te gaan lezen. Leze is ook superbelangrijk voor het ontwikkelen van inlevingsvermogen en sociale vaardigheden.

Drie leeftijdscategorieën

Iedere maand verschijnt er een nieuwe Hey Reader! box in drie verschillende leeftijdscategorieën:

Vier – vijf jaar
Zes – zeven jaar
Acht – negen jaar

Hey Reader! Kinderboekenclub

Welkomstbox

In de welkomstbox vindt de ontvanger naast het boek van de maand ook de superleeskalender waarmee kinderen zelf hun week kunnen plannen (inclusief leestijd natuurlijk) met leuke magneetjes, een speciale pen en een brochure met leestips en leuke weetjes. In de opvolgende dozen zit altijd een creatieve knutselwerkje of een spel dat past bij het thema van het boek. In overleg met de Nederlandse en Vlaamse kinderboekenuitgeverijen worden er door een boekexpert iedere maand nieuwe boeken uitgekozen. Hierbij wordt er altijd gekozen voor kwaliteit: hardcovers, vol prachtige illustraties en spannende verhalen.

Hey Reader! Kinderboekenclub

Unboxen

Alle boxen worden op naam van het kind verstuurd. De doos kan opnieuw gebruikt worden als speelgoed. Het is voor kinderen een feestje om de box op de deurmat te vinden én vervolgens te unboxen.

Liefs Marion

Meer informatie

Nieuwe kinderboeken april 2020
De mooiste korte films voor peuters en kleuters
Niet meer naar buiten? Maak het binnen gezellig met elkaar!
De nieuwste boeken maart 2020
Nieuwe boeken februari 2020
Maki en zijn mobieltje
De boeken van Mo’s Daughters

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Hey Reader!

lijn oudersenzo

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *