Het spook nijntje

Het spook nijntje

Het duurt nog wel even, maar eind volgende maand is het weer zo ver: Halloween! Het feest van griezels en spoken. Nijntje neemt in dit boek alvast een voorproefje om zich zo eng mogelijk te verkleden, namelijk als spook! Moeder Pluis helpt nijntje hiermee. Ze pakt een laken en knipt er twee gaten in. Hiermee verandert ze nijntje in een heel eng spook.

Iedereen schrikt zich een hoedje van nijn! Maar als haar vrienden en haar tante gillend wegrennen, is spookzijn misschien wel niet zo leuk.

nijntje steunt Sikkelcelfonds

Spoken

Het spook nijntje is een schattig avontuur van nijntje waarin ze verandert in een spook. Misschien vindt jouw peuter het ook wel leuk om zich te verkleden als spook en iedereen te laten schrikken! Hij vindt het vast fantastisch als iedereen gillend weg rent! Of vindt hij het – net als nijntje – toch een beetje jammer als hij steeds alleen achter blijft.

Groot formaat

Dit boek is groter dan de normale boekjes van nijntje, het is een XL uitvoering. De afmetingen zijn: 9x257x257 mm. Geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar!
Het is een schattig verhaaltje, spannend, maar niet té spannend, wat ongetwijfeld vaak zal worden voorgelezen en steeds opnieuw leuk zal zijn.

het spook nijntje

Specificaties Het spook nijntje

TitelHet spook nijntje
UitgeverijUitgeverij Mercis Publishing
AuteurDick Bruna
IllustratorDick Bruna
Aantal pagina’s32
Prijs8,50 euro
ISBN9789056476700
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
nijntje steunt Sikkelcelfonds

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

het spook nijntje 1
lijn oudersenzo met hartje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *