De Zomercollectie 2020 van Noppies

De zomercollectie 2020 van Noppies

Noppies heeft voor de zomercollectie van 2020 drie leveringen. Met elk een ander thema is iedere levering uniek. De kleding van Noppies is altijd makkelijk te combineren, modieus en van goede kwaliteit.

Bekijk de collectie van Noppies op Kleertjes.com
De kinderkleding van Noppies vind je ook op Bol.com

Camp Playful

Eindeloos plezier. Dat is waar dit thema om draait. Voor de dromers en de avonturiers. Van lekker buiten ravotten tot het plukken van bloemen. Allemaal in de meest comfortabele kleding. Met een kleurenpallet van roze voor de meiden en blauw en rood voor de jongens is dit sportieve thema perfect voor wie de hele dag buiten wil zijn!

De zomercollectie 2020 van Noppies

Camp Cool

Oh, die zonnige dagen. Precies waar we willen zijn. Lekker met de zee dichtbij. Dit thema is fris en licht en alle items zijn goed met elkaar te combineren. Want wanneer we snel naar buiten willen, willen we niet teveel na hoeven te denken. Comfortabel, stoer en alles met denim! Dit thema hult de jongens en meiden beiden in donkerblauw met frisse kleuren. Let’s explore!

Camp Sunny

Tropi-cool. De wereld is groot en er valt zoveel te zien. De kleding uit dit thema lijkt zo uit een Hockney schilderij te komen. Voor de jongens heeft dit thema een kleurenpallet van Jungle greens en camouflage. Voor de meiden vind je zoetere kleuren met een tropische look. Klaar om de wereld te ontdekken.

De zomercollectie 2020 van Noppies

Camp Quiet

Shhhh, zachtjes. Dit thema is voor de allerkleinsten. Lekker wegdromen in warm en zachte kleding. Met een neutraal kleurenpallet van groen, koper en grijstinten zijn deze kleding stukken perfect voor stilte en rust.

Verkrijgbaar

De kinderkleding van Noppies is onder andere online verkrijgbaar bij Kleertjes.com en Bol.com.

Zomercollectie Noppies

Over Noppies

De collecties van Noppies Baby en Toddler vormen een rode draad door het gezinsleven.

De functionele baby collecties kenmerken zich door zachte, comfortabele materialen. De baby maten lopen van 50 t/m 86. Voor kleuters vind je bij Noppies de meest diverse collecties, van maat 86 t/m maat 128. De uitgesproken prints en eigenzinnige pasvorm geven de verschillende collecties een uniek karakter. Ieder kind moet immers zichzelf kunnen zijn.

Liefs Marion

Meer informatie

This is Rellix – Nieuw Nederlands merk jeans
Indian blue jeans ss20
De lawaaimaker van Nununu
Nieuw merk in Town – Wildfish
Ipanema slippers voor kinderen
Bergstein lanceert Pastel Rainboots
Nieuwe collectie A*Dee – Magical Mermaids & Hawaiian Holiday
Zomercollectie 2020 van Tumble ‘N Dry
Little Wonder by Prénetal
De trendkleuren van Nununu in het voorjaar van 2020
Little Cactuz kinderkleding

Bronvermelding

© foto’s: Noppies

lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *